TAKO LAKO

Zar ovo nije sjajan ukras na zidu?

26.11.2013 u 12:06

Bionic
Reading

Svemu dođe kraj, pa tako i videoseriji 'Tako lako'. Družili smo se cijele godine i upoznali brojne simpatične kreativce te njihove korisne i maštovite uratke. U posljednjoj epizodi još jednom nam se predstavila Mateja Fanuko koja se u našoj seriji, uz Snježanu Richter, najviše posvetila reciklaži

U skladu s recesijskim vremenima, za kraj serije Mateja je odabrala reciklažni uradak - slikarsko platno ispunila je granama vrbe pronađenim u prirodi te gumbima skinutim sa stare odjeće prije rashodovanja.

Slikarska platna mogu se po povoljnim cijenama nabaviti u brojnim trgovačkim centrima, a gumbe možete užicati od susjeda i prijatelja, jer gotovo i nema kuće u kojoj se ne krije kakva kutijica s gumbima koji čekaju (i uglavnom nikad ne dočekaju) ponovnu upotrebu.

Više Matejinih radova pogledajte ovdje i ovdje. Ukoliko ste fan serije, još uvijek na ovom linku možete vidjeti sve epizode koje ste propustili ili su vam posebno drage, a mi ćemo se nastaviti družiti tekstovima s fototutorialima i galerijama radova hrvatskih 'uradi sam' kreativaca.

Ukras za zid od starih gumba