NEZAOBILAZAN TREND

Zar je moguće da Tanja Ivanišević kopira Kim Kardashian?

15.11.2012 u 12:25

Bionic
Reading

Lijepa supruga Gorana Ivaniševića, Tatjana Ivanišević, poznata je ljubiteljica mode i modnih trendova te se na gotovo svakom događanju pojavljuje besprijekorno odjevena. Kako pažljivo prati modne trendove, Tanja se ovoga puta u pre shoppingu kolekcije Maisona Martina Margiele za H&M pojavila u trendi čizmama kakve nosi i Kim Kardashian

Prije nekoliko mjeseci Tanju Ivanišević imali smo prilike vidjeti u izazovnoj haljini s potpisom Stelle McCartney, kakvu je nosila i sama modna ikona Kate Moss. Ovoga puta u pre shopping kolekcije Maisona Martina Margiele za H&M trendseterica Tanja stigla je s nešto ležernijim stajlingom, no svejedno vrlo modernim i trendi.

Odjevena od glave do pete u crno, uske traperice i prozirnu košuljicu sa sjajnim detaljima začinila je krznenim prslukom i vrlo modernim crnim čizmama. Cijelu kombinaciju osvježila je i slatkom pletenom kapicom ukrašenom velikim coflekom.

No i kad se odijeva ležerno, Tanja ne odustaje od praćenja svjetskih modnih trendova i nošenja poznatih brendova. Tako je ovoga puta zasjala u visokim crnim kožnim čizmama koje nose potpis Givenchyja. Ovaj model crnih kožnih Givenchyjevih čizama u Hollywoodu je nevjerojatno popularan te rasprodan, a još se jedino može kupiti online. Cijena im iznosi 1695 dolara, odnosno više od deset tisuća kuna, a početkom rujna Kim Kardashian prošetavala se u crnoj i bež varijanti tih trendi čizmica

Čini se da Tanja nerijetko modnu inspiraciju traži od svjetski poznatih zvijezda te pomno prati modne trendove, tako je nakon haljine kakvu nosi Kate Moss odjenula čizme kakve je nedavno nosila slavna Kim Kardashian.