JACOB ELORDI

Zapalio društvene mreže: Svi govore o džemperu zvijezde 'Saltburna'

24.01.2024 u 08:40

Bionic
Reading

Dok njegova glumačka karijera u Hollywoodu cvjeta, Australac Jacob Elordi jednaku pozornost javnosti privlači svojim modnim odabirima

Nakon uloge u Netflixovom teen filmu 'The Kissing Booth', a potom i hit seriji HBO-a 'Euphoria', holivudska karijera 26- godišnjeg Jacoba Elordija kreće se uzlaznom putanjom.

Njegovi modni odabiri privlače jednaku pozornost kao i njegove uloge, poput posljednje u filmu 'Saltburn' koji je uspio postati glavnom temom razgovora na društvenim mrežama.

Saltburn Izvor: Profimedia / Autor: Amazon / Everett / Profimedia

Na crvenom tepihu Elordi se redovito ističe elegantnim, savršeno skrojenim odijelima, uvijek ukrašenim nekim ultramodnim detaljem a, poput lika u filmu 'Saltburn', posljednjih tjedana sve više se pojavljuje u jednostavnim odjevnim kombinacijama.

O posljednjem filmskom projektu, ali i trećoj sezoni serije 'Euforija', Elordi je progovorio u novoj epizodi talk showa Jimmyja Fallona, pojavivši se u studiju u prilično jednostavnom i udobnom outfitu stvorenom od sivog džempera i traperica - looku s kojim je 'zapalio' internet.

U formi majice s polo ovratnikom, njegov džemper stiže s potpisom francuskog brenda Ami Paris, čija je posljednja revija u Parizu ponovno vrvjela poznatim licima.

Ležerno otkopčanog, spojio ga je s plavim trapericama i parom crnih kožnih gležnjača.

Jacob Elordi Smells the Infamous 'Jacob Elordi's Bathwater' Candle Izvor: Društvene mreže / Autor: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon