BEZ PUNO TRUDA

Zanosna Sofia Vergara uvijek uspijeva izgledati kao milijun dolara

25.09.2017 u 13:34

Bionic
Reading

Sofia Vergara zablistala je u casual izdanju u kakvom ju rijetko kad imamo priliku vidjeti. Putena ljepotica zamijenila je dekoltirane haljine i vrtoglave potpetice udobnim trapericama i japankama te je dokazala da i u najobičnijem stajlingu izgleda kao milijun dolara

Zvijezda popularne televizijske serije 'Moderna obitelj' Sofia Vergara jedna je od najljepših glumica u Hollywoodu, a brojni ju muškarci smatraju seks simbolom, što je potvrdio i magazin People koji ju je uvrstio na listu '50 najljepših žena svijeta'.

Zahvaljujući svojoj ljepoti i glumačkom talentu, kojim si je osigurala lagodan život, putena ljepotica je 2012., 2013. i 2016. godine proglašena najplaćenijom televizijskom zvijezdom koja je samo protekle godine inkasirala čak 43 milijuna dolara zarade, dok ju je 2014. godine Forbes proglasio jednom od najmoćnijih žena u svijetu.

  • +8
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

45-godišnja lijepa Kolumbijka viđena je u Los Angelesu kako napušta kozmetički salon, no umjesto u utegnutim dekoltiranim haljinama koje preferira nositi, ovog je puta pokazala da i u svakodnevnoj casual kombinaciji izgleda kao milijun dolara.

Atraktivna glumica za slobodan dan od snimanja odjenula je efektne poderane traperice sa zakrpama i klasičnu crnu majicu kratkih rukava s natpisom te ju je uskladila s trendi crnom bucket torbom koja je još uvijek na vrhu liste najpoželjnijih modela torbica.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svježu pedikuru dugonoga glumica nije željela uprskati vrtoglavim potpeticama pa je radije odabrala zlatne japanke. No šminka i frizura nešto su bez čega ne napušta kuću.

Uvijek dotjerana glumica, koja i u aktualnoj seriji 'Moderna obitelj' utjelovljuje seksepilnu Latinu bujnih oblina koja od jutra do mraka hoda u pripijenim krpicama i vrtoglavim potpeticama, i u stvarnom životu preferira izgledati njegovano i ženstveno, no kada bi znala koliko joj dobro pristaju traperice, vjerojatno bismo ju češće viđali u opuštenijim izdanjima poput ovog.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia