SVI SU JE GLEDALI

Zanosna Sofia Vergara privlačila poglede od glave do pete u uzorku kojeg ili volite ili mrzite

29.03.2021 u 17:02

Bionic
Reading

Za atraktivnu glumicu Sofiju Vergaru koja se proslavila ulogom u seriji 'Moderna obitelj' nikako ne možemo reći da je ljubiteljica minimalizma

Ljepotica rođena u Kolumbiji rado ističe svoje obline u seksi kreacijama, a iako je njezin modni ukus često na meti modnih kritičara čini se da to Sofiju pretjerano ne brine.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BG026/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osim što obožava nositi platforme, latino diva je velika ljubiteljica odvažnih uzoraka poput npr. animal printeva oko kojih se uvijek lome koplja pa se mnoge fashionistice odlučuju samo za npr. detalje u leopardskom ili zebra uzorku - no ne i Sofia.

Lijepa 48-godišnjakinja je za snimanje novih nastavaka talent showa 'America's Got Talent's' odjenula je top i hlače animal uzorka u smeđim tonovima, a stajling je upotpunila torbom u boji konjaka, bež sandalama i prozirnom zaštitnom maskom.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bujni uvojci i nenametljiv make up zaokružili su ovaj stajling zvijezde koja je zahvaljujući ulozi Glorije Pritchett u 'Modernoj obitelji' postala najplaćenija TV glumica.

Sofiji će se na setu popularnog showa pridružiti i Heidi Klum koja je na snimanje stigla u pripijenim trapericama, kratkoj bijeloj majici s potpisom Dolce & Gabbana s prigodnim natpisom '90's supermodel' i lakiranim gležnjačama na petu.

Kako je ranije najavljeno, usprkos globalnoj pandemiji show će se početi emitirati u lipnju, a na setu će se svi pridržavati mjera zaštite.