DUA LIPA

Zanosna Kosovarka zbog ovog je stajlinga raspalila maštu fanova

28.04.2019 u 18:31

Bionic
Reading

Osim po glazbenim uspjesima, Dua Lipa svjetsku prepoznatljivost stekla je egzotičnom ljepotom i specifičnim modnim stilom koji je ovoga puta istaknula na ulicama New Yorka

Poput brojnih holivudskih zvijezda, slavna pjevačica kosovskih korijena također nije željela propustiti novo izdanje filmskog festivala Tribeca u New Yorku istaknuvši figuru u otkačenom kombinaciji šarenog, kukičanog topa bez rukava i pripadajuće suknje asimetričnog kroja.

Zahvaljujući spomenutoj kombinaciji s potpisom Ashisha Gupte, indijskog dizajnera s londonskom adresom, Dua Lipa probudila je maštu kod mnogobrojnih fanova koji su njezin odabir usporedili s detaljem heklane deke na sofi viđene u kultnom američkom sitcomu 'Roseanne' koji je svoju premijeru doživio 1988. godine.

Više od kukičane kombinacije, koju je dodatno naglasila sandalama s platforma petom od crnog satena, slavna pjevačica Dua Lipa plijenila je pozornost odabirom maštovite torbice s potpisom modne kuće Chanel koja imitira izgled svemirske rakete.

Da modno pravilo'manje je više' uspješno ignorira, Dua je dokazala i upečatljivim nakitom uz mokri izgled bob frizure i make-up u znaku plavog sjenila na očima.

  • +3
Dua Lipa na Tribeca film festivalu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia