OSVAJA DETALJima

Za ovu Zarinu bluzu od 200 kuna postoji lista čekanja, a jasno je i zašto

10.01.2022 u 11:23

Bionic
Reading

Nudeći komade iz aktualne kolekcije po sniženim cijenama, španjolska Zara posljednjih dana svoje police puni nekim novim komadima, a neki od njih već su uspjeli zaraditi veliku pozornost obožavateljica ovog popularnog high street brenda

Kao što posljednjih dana prazni svoj modni asortiman, Zara ga na jednak način puni nekim novim komadima. Jedan od njih koji je netom nakon lansiranja zaradio veliku pozornost je bijela bluza, sofisticirana I romantična u isto vrijeme, a koja se izdvaja plisiranom tkaninom na rukavima i ovratniku te detaljem mašne.

Takozvane pussy bow bluze, kakvima pripada i ova Zarina inačica, brojni prognoziraju veliki uspjeh u mjesecima pred nama, vjerujući kako će u popularnosti zamijeniti donedavno iznimno popularne bluze i košulje s dodatkom predimenzioniranog ovratnika.

U prilog tome dovoljno govori činjenica da je Zarina verzija netom nakon puštanja u prodaju u potpunosti rasprodana te za nju sada postoji lista čekanja.

Po cijeni od 200 kuna, ova bluza zahvaljujući efektnim detaljima u stanju je podići i najjednostavniji stajling, a činit će izvrsnog stilskog partnera trapericama, o čemu dovoljno svjedoče fotografije ovog modnog artikla na Zarinoj stranici.

Kate Middleton u 'pussy bow' bluzama Izvor: Profimedia / Autor: Eddie Keogh / Rota / MirrorPix / Profimedia