OD GLAVE DO PETE

Za ovakav seksipil čovjek nikada nije spreman

23.02.2014 u 13:31

  • +35

Tjedan mode, Milano 2

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Tjedan mode u Milanu svakodnevno donosi prekrasne kolekcije, a u subotu su publiku i kritiku oduševili Emilio Pucci, Jil Sander, Roberto Cavalli i Bottega Veneta

Peter Dundas već petu godinu vodi kuću Emilio Pucci, a zahvaljujući njegovom radu teško je bilo dobiti kartu više za reviju u Milanu, piše Vogue. Prekrasne izvezene haljine definitivno će biti hit jer su odlične za dnevnu i večernju varijantu.

Kolekcija Jil Sander na pistu je donijela čistu eleganciju. Haljine prate liniju tijela, a materijali su umirujućih boja. Kaputi su čistih linija i svaka bi se žena mogla zamisliti u njima. Želite li baš dodati malo življe boje pokojem outfitu, odabrat ćete cool žute cipele na vezanje.

Krzno, koža, zmijski uzorak, visoke potpetice i seksi čizme do koljena obilježili su jesensku kolekciju slavnog brenda Roberto Cavalli. U njegovim krpicama svaka će žena izgledati seksi, a pokrivena od glave do pete.

Tomas Maier u ime modne kuće Bottega Veneta svu je pažnju usmjerio na haljine. Odlični krojevi spojeni s asimetričnim komadima u nekoliko boja odlični su za svakoga tko voli biti primijećen.