ODAVANJE POČASTI

Za nju je vrijeme stalo: Fatalna Sharon Stone pokazala zavidnu figuru

07.12.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Glumica Sharon Stone uz Richarda Gerea prisustvovala je rimskoj komemoraciji organiziranoj u čast preminulom filmskom redatelju Bernardu Bertolucciju, velikanu talijanskog novog vala

Sharon Stone oduvijek je slovila za jednu od najseksepilnijih žena svijeta, a čak i 26 godina nakon snimanja filma 'Sirove strasti' koji ju je lansirao u zvjezdanu orbitu slavna glumica žari i pali svojim besprijekornim izgledom. Da su godine samo broj, plavokosa ljepotica je još jednom dokazala na prigodnoj ceremoniji u Rimu kojom je odala počast preminulom talijanskom redatelju Bernardu Bertolucciju, tvorcu kontroverznog filma 'Posljednji tango u Parizu'.

60-godišnja holivudska ljepotica plijenila je pažnju na pozornici govorom u uskom crnom kombinezonu, pokazavši pritom svoju fenomenalnu figuru na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe žene.

  • +9
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na komemoraciji nazvanoj 'Au revoir BB' održanoj u rimskom kazalištu Argentina, Sharon Stone u odavanju počasti redatelju pridružio se i glumački kolega Richard Gere.

Pripijeni crni kombinezon s trapez nogavicama, holivudska diva nosila je uz klasične crne gležnjače na petu, blještavi prsten i ogrlicu, dok je dječački kratku frizuru nosila zalizanom uz dodatak fotoosjetljivih naočala na licu.

  • +5
Bernardo Bertolucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Višestruko nagrađivani talijanski filmski redatelj Bernardo Bertolucci umro je nakon dugotrajne borbe s rakom u dobi od 77 godina.

Redatelj slavnih filmova 'Posljednji tango u Parizu' i 'Posljednji kineski car' više od desetljeća bio je u invalidskim kolicima nakon neuspješne operacije hernije diska, zbog čega nije mogao hodati.