NOVI TREND

Za kojom su to seksi igračkom poludjeli muškarci?

05.05.2014 u 09:04

Bionic
Reading

I muškarci su konačno poludjeli za seksi igračkama, a njihov odabir pokazuje da su postali manje sebični

Posljednjih godina brojne žene obogatile su svoj seksualni život vrućim igračkama. Primjerice, u Velikoj Britaniji više žena posjeduje vibrator nego perilicu za rublje. Muškarci nisu bili toliko naklonjeni seksi igračkama, ali najnoviji podaci pokazuju da se situacija ipak mijenja.

Samo u Velikoj Britaniji prodaja seksi igračaka za muškarce drastično je porasla. Predviđa se da će to biti druga industrija po rastu u ovoj godini. Ako mislite da muškarci kupuju igračke poput lutki na napuhavanje, razmislite još jednom.

Najprodavanija igračka među muškarcima je 'ljubavni prsten' što pokazuje da su postali manje seksualno sebični. Naime, konačno su shvatili da je u seksu važno zadovoljiti i ženu, ali i da se klitoris nalazi izvan vagine. 'Ljubavni prsten' igračka je koja služi za stimuliranje klitorisa, a muškarci su napokon shvatili da je to iznimno važno.

Zašto? Za seks je potrebno dvoje, a većina žena uspijeva doživjeti isključivo klitoralni orgazam. Spoznali su to i muškarci pa su pomoć potražili u prodavaonicama seksualnih igračaka. Stručnjaci objašnjavaju kako je i muško zadovoljstvo veće kada je zadovoljena žena. Sudeći prema svemu navedenom, u svijetu seksualnosti događa se nova revolucija.