Za fit tijelo tijekom cijele godine

Četiri stvari koje trebamo brojati, a nisu kalorije

15.11.2018 u 11:44

Bionic
Reading

Hladnija godišnja doba nisu razlog za napuštanje izvrsne kondicije i dobrih ljetnih navika. Istina, puno više vremena provodimo u udobnosti našeg doma, ali uz dobar trenažer, vrijeme provedeno kod kuće može postati učinkovito i kvalitetno. Prema tome, ove zime nema izgovora

Tijekom vježbanja na orbitreku uključene su ruke i noge, a redovnim vježbanjem na ovoj fitness napravi učvrstit ćete noge, ruke, trup i stražnjicu. Osim toga, povećanjem potrošnje kalorija, na dnevnoj razini, ubrzava se i proces gubljenja viška kilograma i topljenja masnog tkiva.

Pored toga što vodi dobrom izgledu, vježbanje na trenažeru izuzetno je dobro za vaše zdravlje, poboljšava razinu tjelesne energije, pomaže u topljenju viška kilograma ili održavanju željene tjelesne težine te popravlja opće zdravstveno stanje organizma.

Uz povećanje kapaciteta pluća te obnavljanje mišićnih stanica, prilikom vježbanja dolazi do izlučivanja hormona sreće, zbog čega ćete se osjećati više nego dobro.

Trenažer imitira prirodno kretanje ljudskog tijela zbog čega je orbitrek jedan od najsigurnijih kardio sprava što se ozljeda tiče: ne izaziva prevelika opterećenja na zglobove.

Upravo zbog toga, orbitrek se često koristi i u kineziterapiji u svrhu rehabilitiranja nakon ozljeda koljena i drugih zglobova ili tkiva.

Zbog jednostavnosti primjene, na orbitreku mogu vježbati doslovno svi, bez obzira na godine, spol ili fizičku kondiciju. kroz izvođenje jedne vježbe, a uz to pokreće sve mišićne skupine, i to ga čini idealnom spravom za vježbanje u vlastitom domu.

Zašto Xplorer I500?

 Odlikuju ga čvrsta konstrukcija, zamašnjak od 14 kg, podešavanje otpora do 16 stupnjeva te veliki ekran od 6 inča.

Sve zajedno čini savršenu kombinaciju i za najzahtjevnije korisnike.

Najbolje od svega?

Kompatibilan je s iConsole aplikacijom te mnogim drugim programima i opcijama kroz koje možete prilagoditi svoj osobni trening.

S obzirom na to da orbitrek aktivira sve mišićne skupine, do sljedećeg ljeta učvrstit ćete mišiće nogu, stražnjice, trupa i ruku tako da on čini odličnog suradnika u postizanju bolje forme i zdravlja.

Tri do četiri treninga po pola sata tjedno dovest će vašu liniju do savršenstva, a ne morate brojati kalorije.

Xplorer IE 500 će vas motivirati i dovesti do najboljih rezultata.

Sve Xplorer sprave za vježbanje možete pogledati ovdje.