stajling za kopiranje

Vrući trend: Stiže sezona džempera, a s ovom chic kombinacijom sigurno nećete pogriješiti

02.09.2021 u 11:09

Bionic
Reading

Džemper je onaj odjevni predmet koji najavljuje kraj ljeta i početak nove sezone u našoj garderobi. U dobar primjerak svakako se isplati uložiti jer je on puno više od prijelaznog odjevnog predmeta te je nosiv veći dio godine. U prvim danima jeseni obožavamo stajlinge koji uključuju džempere i kratke suknje, a neke odlične kombinacije pokazali su i modne influencerice

Modna influencerica i jedna od najpopularnijih skandinavskih blogerica u svijetu, Pernille Teisbaek na Tjednu mode u Kopenhgenu pokazala je jedan od najboljih jesenskih stajlinga koji ćemo tako rado kopirati.

Diskretni Chanelov džemper u krem bijeloj boji kombinirala je s narančastom kožnom minicom – bojom koja se pokazala kao jedan od vrućih trendova sezone. Minica s potpisom Saksa Pottsa u zimskom stilu ima nešto senzualniji i odmjereniji izgled.

Kombinacija odjevenih predmeta s dijametralno suprotnom estetikom, ali i tkaninama koje se u toj suprotnosti nevjerojatno dobro slažu, predstavlja stajling koji je karakterističan za poznatu modnu ikonu Alexu Chung, a Prrnille je izgled upotpunila s najpoželjnijom obućom ove sezone: špic salonkama s kitten potpeticom koje dolaze iz Pradine kolekcije proljeće/ljeto 2021.

Tjedan dana kasnije poznata i mnogima omiljena influencerica pokazala je još jedan odličan stajling s istim džemperom. Znatno diskretnija kombinacija uključivala je svijetli Chanel džemper, crnu minicu i prošivene mokasinke francuskog brenda Maison. S prvim jesenskim danima i osjetnim padom temperature ovo bi mogli biti jedni od omiljenih stajlinga nosivih u doista različitim prigodama.