IDEJE ZA STAJLINGE

Vrijeme je da istaknete noge: Minice s ovim zavodljivim detaljem hit su sezone

15.04.2022 u 22:47

Bionic
Reading

Mini suknje ove godine su se vratile na modnu scenu u nikad privlačnijem ruhu, pa ako i vi volite ponekad istaknuti noge, svidjet će vam se ove nove varijante

Minice su neko vrijeme bile izvan fokusa zaljubljenica u modu, no vraćaju su se na gradske ulice ovoga proljeća i ljeta.

Ove sezone tako ćemo ih viđati u omiljenoj kombinaciji s trendi loafericama i čarapama, što izgleda zavodljivo i cool, a modni znalci su jednoglasni i u tome da će naglasak biti na neodoljivim varijantama sa seksi rasporkom sa strane.

Prorezi su, nije nikakva novost, poželjan modni ukras koji se s hlača preselio na suknje i haljine...

Posljednjih godina najčešće smo ih viđali u kombinaciji s midi ili maksi suknjama, no u proljeće 2022. nosimo ih i na minicama. Ovaj detalj naglašava noge, pa ako se volite pohvaliti tim adutom, svidjet će vam se takvi modeli koji zahtijevaju besprijekornu figuru, a već su ih prigrlile fashionistice Hailey Bieber, Sofia Coelho i Elsa Hosk.

ULIČNA MODA

Minice i visoke čizme kao provjerena kombinacija: Zgodne Zagrepčanke svoje vitke noge stavile u prvi plan

Pogledaj galeriju

Ako ste raspoloženi za nešto još odvažnije, možete se odlučiti i za vrlo efektne varijante od kože i PVC-a, što izgleda trendi i ženstveno.

Kako nositi ovakve seksi suknje? Najbolje je kombinirati ih s nekim ležernijim komadima kako ne biste prekoračili granicu i izgledali previše izazovno. Ako pak ne volite nositi minice, ovaj modni trend ima sjajnu alternativu: pencil suknje s rasporkom duljine malo ispod koljena, idealne i za poslovne prigode.

Dakle spojite je s rokerskom kožnom jaknom, oversized sakoom, muškom košuljom, glomaznim džemperom...

Kad se radi o obući, poželjno ju je kombinirati s loafericama, tenisicama, combat čizmama...

Još niste sigurni kako biste ih nosili? Evo nekoliko cool ideja koje vas mogu inspirirati: