KAKVA RASPRODAJA

Vrijedi li pisanje Nives Celzijus tek - kunu?

14.11.2014 u 15:53

Bionic
Reading

Svi knjigoljupci koji su proteklih dana svratili na Zagrebački velesajam gdje se održava 37. međunarodni sajam knjiga i učila – Interliber, nemalo su se iznenadili kada su na jednom od štandova ugledali knjigu 'U krevetu s Christianom' autorice Nives Celzijus po cijeni od samo jedne kune

Iako se na svakom štandu na Interliberu mogu pronaći akcijske cijene knjiga, 'U krevetu s Cristianom', knjiga autorice Nives Celzijus cijenom od jedne kune šokira otprilike isto kao i autorica 2011. kada ju je objavila. Kroz glavni lik pripovjedačica opisuje doživljaje s muškarcima iz nogometnih krugova razotkrivajući brojne pikanterije. Donosi najsočnije tajne svlačionica i nogometnih orgija, a akteri su zvijezde Manchester Uniteda, Tottenhama, West Hama, Porta…


'Ja sam fantazija svakog nogometaša. Možda nisam najljepša, premda sam izuzetno lijepa, možda i nisam najbolje građena, ali savršeno nosim svoje seksi tijelo. U njihovoj mašti ja sam apsolutna boginja, ona o kojoj maštaju od prvog trenutka kada su je ugledali na televiziji ili u novinama... Nakon razdjevičenja s voljenim Francom znala sam da će me doživotno je…. nogometaš', stoji u jednom od ulomaka knjige zbog koje su strepili brojni nogometaši i njihove supruge. Naime, u knjizi nema cenzure.

Nives time nije prestala šokirati i unositi nemir u književne krugove. Zbog njezinog romana 'Gola istina' ukinuta je nagrada Kiklop za hit godine kako se ne bi morala dodijeliti upravo Nives unatoč tome što ju je, zahvaljujući broju prodanih primjeraka, zaslužila. Sudskim sporom Kiklop joj je ipak dodijeljen u prosincu prošle godine, a Nives je već na tržište izbacila 'Golu istinu 2'.

Svojedobno je rekla kako je dugo razmišljala o tome kako da legalno zarađuje iz kreveta. Onda se sjetila da zna pisati. Vrckava Nives i dalje otkriva pikanterije, pa makar one koštale samo jednu kunu.