MODNA KLASIČARKA

Vrhunska poslovna elegancija Jadranke Sloković: Najbolje odjevena odvjetnica ponovno pokazala svoj nenadmašan osjećaj za stil

13.10.2022 u 09:30

Bionic
Reading

Odvjetnica Jadranka Sloković, kad se radi o modi, jednostavno ne zna za greške, a njezine odjevne kombinacije uvijek su itekako zapažene

Jadranka Sloković uvijek je vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih Hrvatica, a njezin je modni stil elegantan i sofisticiran.

Poznata odvjetnica pažljivo bira kombinacije koje ističu njezinu figuru te se uvijek radi o pomno osmišljenim stajlinzima.

Ljubiteljica modne klasike neprolaznog stila ponovno je zaslužila najbolje ocjene ispred zagrebačkog Općinskog kaznenog suda, gdje je sa svojim partnerom Čedom Prodanovićem davala izjave nakon izricanja oslobađajuće presude bivšem premijeru Ivi Sanderu.

  • +3
Jadranka Sloković Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Sloković je i ovoga puta igrala na kartu modnog minimalizma te je kombinirala nekoliko klasika koje bi svaka zaljubljenica u modu trebala imati u svojem ormaru.

Bijela košulja zasigurno je jedan od onih komada kojima jednostavno ne možete pogriješiti, a Sloković je ovaj neutralni komad, koji ide uz sve što imate u ormaru, vješto spojila s efektnim kraćim sakoom naglašenih ramena tzv. Prince de Galles uzorka i trendi crnim hlačama širih nogavica koje laskaju svakom stasu.

Look bez greške zaokružila je predivnom torbom s potpisom prestižne francuske modne kuće Saint Laurent i svojom prepoznatljivom bob frizurom, kojoj je vjerna godinama.