POVRATAK OTPISANE

Vraća li se trajna u modu? Slavne dame ne kriju opsesiju ovom hit frizurom iz 80-ih

24.03.2023 u 15:57

Bionic
Reading

Frizure dama iz svijeta slavnih do sada su se pokazale velikim pokazateljem nadolazećih trendova, a sudeći po njima ove sezone sprema nam se veliki povratak trajne

Dobra stara trajna slovi za jedan od najneočekivanijih frizerskih trendova sezone. Posljednjih godina ova frizura, koja je bila pravi hit 80-ih i 90-ih, nije čest izbor za frizuru, no to bi se ove godine lako moglo promijeniti, a sve zahvaljujući poznatim damama.

Nakon što je s kovrčavom frizurom na crvenom tepihu osvanula kraljica ulične mode, Katie Holmes, njezinim stopama ovih dana krenula je i američka 'it' djevojka Bella Hadid.

  • +6
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: FPA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice i predvodnica trendova među pripadnicima generacije Z, ovoga tjedna osvanula je s kovrčavom frizurom u Las Vegasu, na svečanom otvaranju novog restorana u sklopu kultnog kompleksa Caesars Palace.

Nedugo nakon dodjele Oscara i nekoliko dana nakon Belle Hadid, oskarovka Nicole Kidman najavila je povratak korijenima, ponovno prigrlivši kovrče.

Već u posjedu prirodno čvrstih kovrča – i kao netko tko ih je glasno i ponosno nosio 80-ih, kada je trajna bila na vrhuncu popularnosti– Kidman ima prednost u trendu frizure koji će, prema prognozama brojnih, eksplodirati u ljetnim mjesecima.