VJEČNI MATERIJAL

Voljeli ga ili mrzili, mramor odiše luksuzom i sada krasi svaki kutak doma, a pronašli smo najljepše primjere i dekorativne predmete

16.09.2021 u 12:10

Bionic
Reading

Mramor istaknut u interijerima oduvijek je predstavljao simbol luksuza, a posljednjih sezona polako i sigurno ponovno je zavladao interijerima u svim svojim inačicama

Želite li u domu ostvariti dojam kvalitete i luksuza, s mramorom nikako nećete pogriješiti. Iako je godinama najzastupljeniji u kupaonicama i kuhinjama, ponajprije zbog svoje otpornosti na habanje i dugovječnosti, mramor i njegove imitacije danas dominiraju cjelokupnim životnim prostorom.

  • +12
Mramor u interijerima Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Potvrđuje to i bogata ponuda mramornih dodataka za dom s polica trgovina koji sežu od kupaonske galanterije pa sve do ručki za fronte ormarića, kao i fotografije pažljivo uređenih domova svjetskih ljubitelja interijera.

  • +21
Mramorni dodaci za dom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim što odiše luksuzom i dugovječnošću, mramor se također može pohvaliti svojom svestranošću. Njegov pomalo hladan dojam ublažava se kombinacijom s toplim materijalima poput drva ili metalima poput bakra ili mesinga, a dizajneri interijera prednost prvenstveno daju umjetnom mramoru koji se pokazao boljim rješenjem za oblaganje podova i zidova.

  • +70
Noviteti na Milanskom sajmu namještaja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo