RAZLIČITI TRETMANI

Voli li Tom Cruise više Suri nego usvojenu kćer Bellu?

12.06.2013 u 14:35

Bionic
Reading

Suri, kći Toma Cruisea, uživa u kraljevskom tretmanu: leti isključivo prvom klasom ili privatnim avionima. No čini se da njegova starija kći Bella ne uživa status tatine ljubimice, jer je na odmor u Europu odletjela Ryanairom

Bogatstvo njezina oca procjenjuje se na 275 milijuna dolara, no to nije spriječilo kći Toma Cruisea da putuje Europom Ryanairom. 20-godišnja kći slavnog glumca nije imala problema zbog toga što je iz Engleske u Italiju letjela niskobudžetnim avioprijevoznikom, a seriju fotografija sa svog odmora objavila je na Instagramu, piše Mail Online.

Takav je prijevoz daleko ispod standarda njezine mlađe sestre Suri, kćeri Toma Cruisea i Katie Holmes. No čini se da to Belli na njezinom odmoru u Italiji nije ni najmanje smetalo.

Prošle godine Bella je bila u vezi s glazbenikom Eddijem Frencherom, također članom Scijentološke crkve. Ranije je radila kao pripravnica u modnoj kući svoje pomajke Katie Holmes, no prošle godine naglo je dobila otkaz. Vjeruje se da je to bio dio Katieinog tajnog plana bijega iz braka s Cruiseom.

Bellu i njezinog brata Connora usvojili su Tom i Nicole Kidman nakon vjenčanja 1990. Nicole je jednom prilikom izjavila da je njezina djeca ne zovu mama. 'Oni me uopće ne zovu mama. Zovu me Nicole, što mrzim.'