FASHION GURU

Voditeljica HTV-ovog Dnevnika skrivala modni potencijal: Nisam je prepoznao u crvenom kostimu

  • 20.03.2018 u 14:17

  • Bionic
    Reading

    Martu Šimić Mrzlečki, voditeljicu središnjeg HTV-ovog Dnevnika, navikli smo viđati u crno-bijelim kombinacijama, a na dodjeli Večernjakove ruže, na kojoj je zablistala u jednostavnom crvenom kostimu, pokazala je da se u njoj definitivno skriva modni potencijal

    Dugo mi je trebalo da uopće povežem lik i djelo HTV-ove voditeljice. Naime nakon grozomornih crno-bijelih kombinacija, koje više pristaju emisiji 'Mir i dobro' nego središnjem Dnevniku, shvatio sam da u Marti leži modni potencijal.

    Budući da je stalno gledamo u pozitiv-negativ tonovima, nisam je na prvu ni prepoznao na crvenom tepihu.

    Marta je tako osvanula u crvenom kostimu koji joj pristaje kao saliven - sako je dobrog kroja, hlače također, i to u trendi dužini, a jedino bih promijenio cipele.

    • +38
    Večernjakova ruža za 2017. godinu Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

    Cipele definitivno nisu dobar odabir, a barem na HTV-u imaju neki fundus pa je mogla odabrati malo reprezentativniji model.

    Marta Šimić Mrzlečki Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

    Mogla je još dodati neku narukvicu i clutch torbicu, koja bi joj svakako pomogla prilikom poziranja jer bi u tom slučaju znala kamo s rukama.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.