nesputana sloboda

Vodimo vas u jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji - Falkensteiner Premium Camping Zadar

17.04.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Premium kamping za one koji traže nesputanu slobodu

Trend suživota s prirodom nastao je kao odgovor na život u kojem je adrenalin postao čovjekovo glavno gorivo, pa one dragocjene trenutke odmora, u kojima je dozvoljeno stisnuti pauzu, mnogi žele iskoristiti za nanovo uspostavljanje balansa. Žele se odmarati tamo gdje će sami 'režirati' svoje iskustvo (i svaki puta doživjeti novu avanturu!), osjetiti prirodu u svim njezinim bojama i imati slobodu izbora u stvaranju vlastitog ugođaja. Sve to pruža kamping…

Na karti destinacija za vrhunski kamping, Hrvatska zauzima značajno mjesto. Profinjeni dizajn, privatna plaža, izvrsna kuhinja, po potrebi prilagođena veganima ili onima koji paze na unos laktoze; vlastiti wellness, nesputana priroda, a opet udaljena tek 15 minuta hoda od središta grada, sve je moguće iskusiti u Falkensteiner Premium Campingu Zadar, jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji.

S daškom glamura…

Kamp s 365 prostranih i potpuno opremljenih jedinica, od čega 87 mobilnih kućica i 13 glamping šatora, dizajniran je u skladu s održivim razvojem. Mobilne kućice oduševit će vas dizajnom, potpuno opremljenom kuhinjom i vlastitom terasom za opuštajuće trenutke, a sasvim poseban spoj glamura i kampinga – Glamping Premium Home – pokazat će vam svu ljepotu i raskoš suživota s prirodom. Ekskluzivnost lokacije unutar zatvorenog resorta, kao i najviši standardi i propisi za siguran i ugodan odmor, bezgotovinsko plaćanje svih usluga…, jamče da će ljeto u ovoj luksuznoj kamping destinaciji biti – besprijekorni.

Bezbrižno s djecom

U kampu nalazi baš sve za opušten obiteljski odmor. Djeca će se dobro zabaviti uz fantastičan dječji program, pregršt zabave i sportskih aktivnosti, a za vodene radosti tu su bazen za malu djecu, vanjski bazen i dva vodena tobogana. A ovog 1. svibnja čeka ih i posebna poslastica u sklopu programa Funtastični vikendi prepunog zabavnih događaja poput tradicionalnog kuhanja graha, obiteljske olimpijade, igre na napuhancima, pa sve do kreativnih radionica!

Falkensteiner Midweek ponuda

Odmor više nije rezerviran samo za dane vikenda. Spakirajte kofere i ostavite svakodnevicu iza sebe, a za dodatni užitak u odmoru Falkensteiner vam poklanja 15% popusta na sva noćenja tijekom tjedna. Duži boravci su dobrodošli, a ponuda se može kombinirati i s noćenjima tijekom vikenda.

Čitateljima tportala darujemo vikend boravak, 2 noći s uključenim doručkom u mobilnoj kućici (2+2) u Falkensteiner Premium Campingu Zadar s pet zvjezdica. Iskoristivo kroz 4. i 5. mjesec (isključeni dugi vikendi). Dobitnik je Bojan Vrbanac.