OMILJENI KOMAD

Vjerna klasici: Nitko ne voli crne haljine toliko kao Victoria Beckham

21.04.2022 u 15:03

Bionic
Reading

Victoria Beckham, bivša članica Spice Girls nakon uspješne glazbene karijere, izgradila je impresivno modno carstvo, a njezine su kreacije, nosive, ženstvene i klasične s modernim twistom, omiljene među zaljubljenicama u modu diljem svijeta

Victoria je često sama svom brendu najbolja reklama pa često nosi odjeću sa svojim potpisom, a nije nikakvo čudo da fashionistice obožavaju njezin modni stil koji je bezvremenskog karaktera no s modernim prizvukom.

Nijedan odjevni predmet nije više simbolizirao alter ego pop zvijezde Victorije Beckham odnosno Posh Spice od male crne haljine. I dok je Sporty Spice je proslavila trenirke, a Scary Spice ekscentrični leopard print, crne haljine oduvijek su bile prepoznatljiva uniforma Victorije Beckham - bilo na pozornici, ali i izvan nje.

Posh Spice je poznata i po svojoj ljubavi prema neutralnim tonovima, osobito crnoj pa u toj (ne)boji rado nosi i asimetrične suknje, trapezice, široke hlače, košulje... Ali crne haljine su oduvijek bile njezina modna fascinacija.

  • +4
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od zavodljivih mini haljina koje je nosila na nastupima Spice Girls ili s izlascima s Davidom Beckhamom 90-ih, do zapanjujućih haljina koje je nosila ranih 2000- ih kada je prvi put zakoračila u modu kao dizajnerica, Victoria je svoj modni stil godinama doista dovela do savršenstva pa su rijetki trenuci kad je modno razočarala.

Od osnivanja svoje etikete 2008. godine, sama dizajnerica bila je najbolja ambasadorica svojih crnih moćnih haljina s suptilnom seksipilnošću.

Victoria je vremenom zavoljela i elegantnije varijante poput maxi ili midi duljina koje joj sjajno pristaju.

Upravo su crne haljine modni klasik u koji treba investirati jer nikad neće izaći iz mode, a uvijek će spasiti svaku situaciju kad je potrebna elegantna večernja kreacija.