HALJINA VERE WANG

Vjenčanica kćeri bivšeg američkog predsjednika, Barbare Bush, krije zanimljivu priču

09.10.2018 u 15:24

Bionic
Reading

Barbara Pierce Bush, kćer bivšeg predsjednika Georgea Busha, udala se za scenarista Craiga Coynea na maloj obiteljskoj ceremoniji na njihovom posjedu u Kennebunkportu, a prekrasnu vjenčanicu minimalističkog dizajna 'brzinski' je osmislila proslavljena dizajnerica Vera Wang

Bivša 'prva kćer' koja je nekad često privlačila pozornost sa svojom sestrom blizankom Jennom zbog buntovnog ponašanja, danas je uspješna predsjednica tvrtke Global Health Corps.

S Craigom Coyneom je u vezi od prošloga studenoga, a vjenčanje je bilo intimna ceremonija za najuži krug.

Dizajnerica Vera Wang koja je osmislila Barbarinu vjenčanicu, otkrila je kako je pred njom bio veliki poslovni izazov budući da nije bilo puno vremena.

'Sve se odvijalo u posljednji trenutak i nismo imali puno vremena', ispričala je Vera za Vogue koja je morala u rekordnom roku napraviti vjenčanicu za kćer bivšeg predsjednika.

Haljina od satena s tankim naramenicama i padajućim izrezom rađena je po mjeri i bila je savršen odabir za vitku mladenku.

  • +27
Modna revija Vere Wang Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Barbara ju je nosila u kombinaciji sa štiklama Gianvita Rossija i naušnicama s plavim detaljima (Larkspur & Hawk), vjenčanim poklonom svoje sestre Jenne Bush Hager.

'Slojevitost izreza dala je posebnost vjenčanici, a upravo je Barbarina ideja bila prozirni veo od bijelog tila koji je nosila prebačen preko ramena. To je bio savršen spoj modernosti i eteričnog dizajna', otkrila je Vera Wang dodajući kako mladenka obožava minimalizam koji nosi s puno stila.

Ljubavna priča Barbare i Craiga je doista poput filmske. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja na izlasku na slijepo prošlog studenoga, a od tada su uspješno u tajnostil održavali vezu na daljinu.

Odlučili su se oženiti na posjedu Bushovih u Kennebunkportu jer su se tamo vjenčali njezini baka i djed prije 75 godina.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Beauty. 📸 @allisonvsmith

Objavu dijeli Laura Bush (@laurawbush)

Zanimljivo je kako je Craig upravo kleknuo i zaprosio Barbaru na istom mjestu gdje su se zaručili njezini baka i djed.

Par je potom počeo planirati vjenčanje za najuži krug: nekih 20-ak uzvanika, članova obitelji i prijatelje.

Inače, Jenna Bush Hager je otkrila detalje svoje zdravice u čast sestrinog vjenčanja koju je završila ljubavnim pismom svoga djeda baki, bivšoj prvoj dami, Barbari Bush, preminuloj u travnju ove godine, po kojoj je njezina sestra dobila ime.