BEZVREMENSKI GLAMUR

Vizažistica otkriva kako postići savršen novogodišnji make-up korak po korak

28.12.2018 u 06:50

Bionic
Reading

U duhu priprema za najiščekivaniju noć u godini posjetili smo studio vizažistice Ive Čuljak koja je za tportal pokazala korak po korak kako postići savršen novogodišnji make-up i zablistati poput filmske dive

U novogodišnjoj noći mnoge djevojke odlučuju se za crveno donje rublje ili crvenu haljinu, no mi smo se odlučili za dašak bezvremenskog glamura u obliku crvenog ruža kao stvorenog za Silvestrovo kada je cilj izgledati seksi i zavodljivo.

Poznata hrvatska make-up artistica i dugogodišnja vizažistica naše atletičarke Sandre Perković, Iva Čuljak otvorila nam je vrata svog studia i za našu novinarku osmislila savršen novogodišnji make up s naglaskom na crvene usne.

Ono o čemu trebate voditi računa, ukoliko se šminkate sami, je da ne pretjerate sa šminkanjem očiju koje u kombinaciji s crvenim ružem trebaju ostati neutralne. To je ujedno i najvažnije pravilo koje trebate poštovati, a sve ostalo stvar je preciznosti i vježbe.

Novogodišnji make-up Izvor: Društvene mreže / Autor: Jakov Novak

U videu vizažistica objašnjava korak po korak kako postići neutralni smokey eyes zemljanih tonova, kao i savršeno iscrtane crvene usne, a ukoliko imate dvojbe kako postići ljepše i punije usne kliknite ovdje.