OSTVARENJE SNA

[VIDEO/FOTO] Poznati na otvorenju novog dućana modne dizajnerice Diane Viljevac

09.03.2020 u 22:08

Bionic
Reading

U strogom centru Zagreb, na adresi Dežmanova 4, otvoren je u ponedjeljak dućan naše poznate modne dizajnerice Diane Viljevac, čije otvaranje nisu propustile brojne slavne osobe

Diana Viljevac je nakon završetka Tekstilno-tehnološkog fakulteta 2009. godine osnovala vlastiti brend koji nosi njezino ime.

Izuzetno oko za detalje i strast za jednostavnim, minimalističkim siluetama i formama krase ovu dizajnericu od samih početaka, a odmakom od suvišnog Diana Viljevac postiže pročišćen dizajn u čemu pažnju posvećuje ne samo izgledu već i funkcionalnosti odjeće.

Visoko kvalitetna izrada odjeće i odabir najboljih materijala zauzimaju sam vrh prioriteta ove dizajnerice, čime ostvaruje želju svojih brojnih klijentica da se osjećaju ugodno i samouvjereno.

Kao samosvjesna i snažna žena dizajnira odjeću koja ističe žensku figuru i slavi tijelo svih oblika i veličina. Brend prati aktualne trendove, uvijek s individualnim i prepoznatljivim potpisom dizajnerice u svim kolekcijama koje stvara.

Iza brenda Viljevac stoje godine predanog rada i truda pri čemu je brend uvijek u vrhu domaće modne scene te se može pohvaliti brojnim suradnjama i popularnosti izvan granica Hrvatske.

Istančanom dizajnu brenda nisu odoljele niti mnoga poznata imena poput Jelene Rozge, Severine, Danijele Martinović, Mirne Maras, Ive Jerković, Ecije Ivušić, Andree Andrassy, Lane Klingor, Ive Šarić, Mirne Medaković, Mile Elegović, Antonije Blaće i mnogih drugih prelijepih Hrvatica koje s veseljem nose njezine kreacije.

Kao jedno od najvećih postignuća Diana Viljevac ističe otvaranje dućana, mjesta na kojem je zadovoljstvo klijentica na prvom mjestu i gdje se kroz aktualne kolekcije najbolje može vidjeti zbog čega se iz godine u godinu ističe svojim dizajnom.

U to su se u ponedjeljak na otvaranju dućana u Dežmanovoj uvjerile i brojne poznate Hrvatice poput pjevačice Jelene Rozge, biše misice Ivane Petković, pjevačice Karle Zelić, fotografkinje Mare Bratoš, manekenke i Instagram zvijezde Lidije Lešić, ali i muških štovatelja mode poput Mirana Kurspahića i Josipa Tešije.

  • +12
Otvaranje dućana nodne dizajnerice Diane Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL