bijela dominacija

Victoria Beckham zbog glamurozne dodjele sama skrojila odijelo

12.11.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Bivšoj spajsici, a danas uspješnoj modnoj dizajnerici Victoriji Beckham proteklog vikenda prvi put u povijesti dodjele People's Choice u Santa Monici uručena je nagrada modne ikone

Uoči svečane dodjele nagrada, Victoria Beckham na Instagram storyju objavila je video posljednjih priprema za blistanje na crvenom tepihu koji je uključivao brzinsko šišanje u autu za koje je bio zadužen frizerski stilist slavnih, Ken Paves.

Dolaskom na crveni tepih i u razgovoru s američkom TV ličnosti Giulianom Rancic, Victoria Beckham otkrila je da njezino bijelo odijelo od predimenzioniranog blezera i pripadajućih hlača te bluzu čipkastih detalja sama potpisuje otkrivajući kako spomenutu kombinaciju planira uvrstiti u novu modnu kolekciju.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na dodjeli nagrada People's Choice Victoriji Beckham uručena je nagrada modne ikone za osobni stil i vlastiti modni brend koji je ove godine proslavio 10. godina postojanja na modnoj sceni.

  • +25
Slavne ljepotice na dodjeli People's Choice Awards Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S friško ošišanom kosom u formi nemarnog konjskog repa, Victoria je svečano izdanje kompletirala je crnim salonkama u špic dok je modne dodatke svela na minimun nošenjem zlatnog sata.

Svjetsku pozornost Victoria je ovih dana zaslužila viješću o ponovnom okupljanju grupe Spice Girls i nadolazećoj turneji na kojoj ne planira sudjelovati što je jasno dala do znanja Instagram objavom.

'Neću se pridružiti curama na pozornici, no bivanje u grupi Spice Girls postalo je važan dio mog života. Želim im svu sreću te sam uvjerena kako će se odlično zabaviti i fanovima pružiti fantastičan show', između ostalog napisala je Victoria u službenom obraćanju javnosti.