NE ŽELI SE UDATI

Veza Hillary Swank je u krizi?

04.03.2011 u 11:37

Bionic
Reading

Šuška se kako se petogodišnja veza glumice Hilary Swank i njezinog agenta Johna Campisia u raspada te da je za krizu odgovorna Hilary koja još Johnu nije spremna reći sudbonosno 'da'

Kako donosi časopis Enquirer, Hillary još nije spremna udati se za Johna Campisia zbog njegove želje za kontrolom te zbog vrlo

neugodnog i bolnog razvoda od bivšeg supruga Chada Lowea. Naime, vrlo brzo nakon što su se Hillary i Chad razveli, Hillary se upustila u romantičnu vezu sa svojim agentom Johna Campisia koji je zada još uvijek bio u braku. Ubrzo nakon toga razveo se i John te je par sada zajedno već pet godina, a Hillary se odlično slaže s njegovim sinom. Međutim, zbog Hillaryne neodlučnosti i straha veza im se sada nalazi pred raspadom.

'Hillaryna i Johnova veza je u krizi. Iskreno rečeno, strasti između njih više ne postoji, stalno se prepiru i svađaju i teško se mogu sjetiti kada su posljednji put izgledali sretno,' tvrdi izzvor blizak paru. Isti izvor tvrdi kako se Hillry već dugo vremena bori s Johnovom sve većom potrebom za kontrolom, a John ju neprestano nagovara na brak.

'Premda Hillary poštuje brak, ona ne vidi zašto se je potrebno obvezati na takav način kako bi se ostvarila sreća i ispunjenost. Hillary bi možda i pristala na brak kada bi John prestao vršiti toliki pritisak na nju. Ovakvim načinom ju je samo odgovorio od braka,' otkriva izvor blizak paru.

Hillary brine i to što je John ujedno i njezin agent te smatra da premda ima najbolje namjere, ponekad njezinu karijeru vodi u krivome smjeru.