DRUŽENJE DIVA

Veliki zagrljaj Lepe Brene i Tereze Kesovije

26.04.2013 u 08:19

  • +9

Poznati na uljepšavanju i druženju u salonu Renata

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović

Bionic
Reading

Brojne domaće zvijezde, među kojima su bile Sanja Doležal, Tereza Kesovija, Indira Vladić, Maja Šuput, Ivana Delač i Vjekoslava Bach, iskoristile su događanje u zagrebačkom salonu Renata kako bi popričale s Lepom Brenom

Institut za njegu kose Renata ugostio je mnoge poznate na druženju i uljepšavanju u salonu Renata.

Događaj je posjetila Lepa Brena, koja je najviše vremena provela u razgovoru s Terezom Kesovijom. Dvije dive srdačno su se izgrlile te uz piće u žustrom razgovoru i smijehu nadoknađivale propušteno. Brojne domaće zvijezde, među kojima je bila i Sanja Doležal, također su iskoristile priliku da popričaju sa slavnom glazbenicom, ali i da poslušaju korisne savjete o uljepšavanju i njezi kose.

U izazovnim i oskudnim odjevnim kombinacijama pojavile su se Indira Vladić, Maja Šuput, Vjekoslava Bach, Iva Šarić Leko, Ivana Delač, a svratio je i Luka Nižetić

Pogledajte kako su se zvijezde zabavile u prostoru salona Renata, smještenom u samom centru Zagreba, a ovdje pogledajte videointervju s Lepom Brenom.

U intervjuu otkriva kakva je domaćica a kakva kuharica, zašto u zadnje vrijeme tuguje uz čašu vina i slatkiše te koja je tajna njezina uspješnog i dugotrajnog braka.