PRIVLAČI POGLEDE

Uvjereni ste da je crno-bijela kombinacija dosadna? Ako vam nedostaje inspiracije, ugledajte se na Irinu Shayk

24.06.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Atraktivna ruska manekenka Irina Shayk omiljena je meta njujorških fotografa i uvijek privlači poglede svojim razigranim modnim izborima

Iako je zbog globalne pandemije smanjen broj evenata i događanja na crvenom tepihu, lijepa 35-godišnja Ruskinja i kad ide u šetnju sa svojom jedinicom Leom De Seine, koju je dobila u vezi s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom, besprijekorno je dotjerana.

Po pitanju mode, Irina ništa ne prepušta slučaju, pa za svoje modne izbore dobiva samo pozitivne ocjene.

Proslavljena manekenka bira odjevne kombinacije koje laskaju njezinoj besprijekornoj figuri pa je ponovno bila u središtu pozornosti prilikom šetnje njujorškim ulicama.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Spoj bijele i crne modni je klasik koji nikad neće biti out, no ako ste se pribojavali da je konzervativan i pomalo dosadan, outfit lijepe brinete razuvjerit će vas u trenu.

Cool top koji je otkrio vitki struk s potpisom Burberryja, kožne hlače trendi širokih nogavica i popularne 'ružne' kožne sandale odlično izgledaju kad ih nosi zanosna Ruskinja.

  • +8
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modni detalji su ključ svakog stajlinga što dobro zna i jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice pa je ovaj efektni look upotpunila sunčanim naočalima s potpisom Celine i nakitom. 

Inače, kako se pisalo, Irina se u posljednje vrijeme intenzivno druži s bivšim suprugom Kim Kardashian, osebujnim glazbenikom, producentom i dizajnerom Kanye Westom s kojim je u tajnosti posjetila Pariz.