u društvu supruga

Uvijek na granici poslovne elegancije i glamura: Jadranka Sloković pažnju je privukla još jednim pomno osmišljenim stajlingom

31.12.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Dramski ansambl Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu premijerno izveo predstavu 'Genijalna prijateljica' nastalu prema po romanu Elene Ferrante u režiji Marine Pejnović, a taj događaj privukao je brojna poznata lice. Među njima posebno se izdvajala jedna od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, Jadranka Sloković koja je stigla u pratnji supruga Čede Prodanovića

Uvijek odjevena s mjerom, velikom dozom elegancije, Jadranka Sloković uvijek oduševljava ženstvenim kombinacijama kojima nerijetko dominiraju jedni od najpoželjnijih dizajnerskih komada. Sandale i torbice zauzimaju posebno mjesto u njezinom modnom ormaru, a često se znala ulicama glavnog grada prošetati u modelima s potpisom brenda Bottega Veneta.

Za sinoćnji izlazak u zagrebački HNK Jadranka Sloković stigla je u društvu supruga Čede Prodanovića te još jednom oduševila elegancijom i sofisticiranim stilom. Kao inspiracija za sinoćnji stajling poslužilo joj je klasično žensko odijelo koje se isticalo malim, ali vrlo efektnim detaljima. Hlače širokih nogavica uparila je sa sakoom naglašenih ramena i reverima u kontrastnoj, sjajnoj tkanini. Po pitanju modnih detalja jedna od naših najpoznatijih odvjetnica igrala je na provjereno – mekani crni šal oko vrata i mala čvrsta, četvrtasta torbica od crne kože, a poseban detalj bio je i bijeli rupčić u džepu sakoa. Elegantan i sofististiciran stajling pratila je i vrlo ženstvena frizura s valovima u kosi.

  • +13
Poznati na premijeri 'Genijalne prijateljice' Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Uvijek besprijekorno dotjerana, Jadranka Sloković svojim modnim odabirima redovito privlači pažnju. Vrlo elegantni modni komadi, često u baznim ne bojama, kao što su crna i bijela, te različiti tonovi sive čest su Jadrankin odabir, a nerijetko zna modne kombinacije razigrati i kakvim komadom u žarko crvenoj boji. I dok ljeti voli posegnuti za bijelim košuljama, tunikama, ali i haljinama, tijekom hladnije sezone njezinim ormarom dominiraju tamne kombinacije koje predstavljaju modni spoj poslovne elegancije i nenametljivog glamura.