FASHION.HR CRUISE

Usudite li se obući ovaj badić?

14.06.2013 u 09:17

  • +11

Perwoll Fashion.hr cruise collection: Martina Felja i ZONA 45: Jelena Štefanović

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Smjeli crno-bež kupaći kostimi, uske haljine, široke hlače i šareni uzorci obilježili su drugu večer Perwoll Fashion.hr cruisea na Braču

U provokativnim kupaćim kostimima s potpisom Martine Felje izgledat ćete bombastično, jer kombinacija crne i nude, prozirne, predstavlja upravo to, seksi provokaciju, koja ipak krojački mudro pokriva strateške dijelove. Miljenica stranih zvijezda, koju nose Paris Hilton, Miley Cyrus, Kourtney Kardashian i Ke$ha, pokazala je i kolekciju uskih ljetnih haljinica obrubljenih cvjetnim motivima. Jelena Štefanović iz Zone 45 pokazala je pak kako izgledati sofisticirano, elegantno i modno sasvim pročišćeno. Njezinom kolekcijom prevladavaju haljinice jednostavnog kroja koje svojim satenskim materijalima odaju glamur, a hlače ravnog kroja i malo povišenog struka idealne su za koktel party, ali i odlazak na posao.

Izvrsnu kolekciju predstavio je i ljubitelj kolorita, trasha i pop kulture Zoran Aragović. U njegovim šarenim haljinicama s puno volančića i kupaćim kostimima u kojima odlično kombinira inače nespojive uzorke izgledat ćete apsolutno šik.


Za zaljubljenice u minimalistički kolorit i ženstvenost odlična je kolekcija Antonije Jakišić, u kojoj prevladavaju krem i bijela boja. Osim haljina svih dužina i suknji, dizajnerica se pozabavila i it komadom koji se nosi već nekoliko sezona, kombinezonom. U njezinoj modnoj interpretaciji kombinezon je voluminozan, nabran, a širokom konstrukcijom sakriva mane i ne odaje siluetu.