sjajan odabir

Usklađen stajling mame i kćeri: Kraljica Letizia ima prekrasnu haljinu s točkicama, a po pitanju stila u stopu je prati mlađa kći

14.10.2022 u 11:05

Bionic
Reading

Nacionalni dan Španjolske tradicionalno je obilježen paradama oružanih snaga na kopnu i u zraku, a u centru pažnje našla se španjolska kraljevska obitelj. Velik broj pogleda privlačila je kraljica Letizia, ali i njezina kći, princeza Sofia, koja ju je po pitanju istančanog stila pratila u stopu

Bio je to važan dan za Španjolsku, Nacionalni dan pobjede obilježen je tradicionalno na dostojan način, a za ovaj svečani dan kraljica Letizia odabrala je još jedan dojmljiv stajiling. Očekivanja po pitanju stilske odluke španjolske kraljice bila su velike jer nakon 19 godina obilježavanja ovog važnog datuma u nacionalnom kalendaru, njezini modni odabiri baš nikada nisu razočarali.

Ove godine kraljica Letizia napravila je malen, ali efektan odmak od klasike i u Madridu se pojavila u lepršavoj zelenoj haljini na bijele točkice. Dojmljiva i prije svega ženstvena kreacija imala i vrlo upečatljive detalje. Lepršava kreacija od šifona imala je prekrižen visoki ovratnik s prednje strane koji se koji pak nastavljao s nježnim volanima. Pripijena u struku maslinastozelena haljina s bijelim točkicama isticala se modernim dugim balon rukavima s prorezom sve do manžeta. Vrlo jednostavno, a tako efektno.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

I ovoga puta kraljica je, očekivano, odabrala kreaciju španjolskog brenda, pa tako dizajn ove ženstvene haljine potpisuje španjolski brend Vogana sa sjedištem u Sevilli.

Haljina, čija cijena iznosi 265 eura, dostupna je u dvije boje - intenzivno ružičastoj i maslinastozelenoj. Kraljica je stajling upotpunila pismo torbicom u krem bijele boje, nijansi koja je najavljena kao veliki hit za sezonu pred nama te je uparila s klasičnim salonkama identične boje.

Po pitanu stila kraljicu Letiziju u stopu je pratila i njezina kćer, princeza Sofia . Odjevena u plavu kraću haljinicu s bijelim točkicama čiji dizajn potpisuje Carolina Herrera bila je savršen modni tandem svojoj majci koju mnogi, s razlogom, nazivaju u neokrunjenom kraljicom stila.