nježno izdanje

Ugledala se na Kate Middleton: Princeza Beatrice nosi haljinu popularnog brenda

10.10.2023 u 11:05

  • +3

Princeza Beatrice

Izvor: Profimedia / Autor: CAN NGUYEN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princeza Beatrice izgledala je vrlo elegantno u blijedoplavoj čipkastoj haljini koju je odabrala za dolazak na gala svečanost sa suprugom Edoardom Mapellijem Mozzijem

Princeza Beatrice, 35-godišnja pripadnica britanske kraljevske obitelji, pridružila se nizu poznatih lica na gala večeri Art of Wishes u hotelu Raffles u Londonu. Izgledala je vrlo otmjeno u odvažnoj haljini maksi dužine, izrađenoj od svijetloplave, uglavnom prozirne čipke.

Haljinu je uskladila s elegantnim salonkama sa špic vrhovima i odgovarajuće nijanse te krem clutch torbicom s ljubičastim i crnim detaljima. Zaštitivši se od listopadske hladnoće, princeza je preko ramena prebacila bijelu jaknicu uokvirenu detaljima lanca i izrađenu od tkanine u stilu buklea. I dok dizajn jaknice potpisuje brend Alice+Olivia, a salonke Ralph&Russo, nježnu čipkastu haljinu Beatrice je pronašla kod omiljenog brenda Kate Middleton, britanskog Self-Portraita.

Njezin suprug, 39-godišnji Edoardo, bio je jednako dotjeran odjeven u tamnoplavo odijelo s klasičnom bijelom košuljom, svijetloplavom kravatom od teksturirane tkanine i tamnoplavim mokasinkama te se tako savršeno uskladio sa suprugom.