HIGH STREET ULOVI

Udobni i chic prijedlozi za božićni ručak na koje nećete potrošiti hrpu novca

20.12.2020 u 16:08

Bionic
Reading

Odbrojavamo sitno do Božića i svega lijepog što nam on donosi. Možda ove godine nećemo u njemu moći uživati u velikom krugu obitelji i prijatelja, no to ne znači da zato moramo proglasiti poraz. Iskoristite maksimum od situacije u kojoj se nalazite i potrudite se bar malo dotjerati za božićni ručak. To će vam popraviti raspoloženje i motivirati vas da provedete dan najbolje što znate i možete

Pa makar to značilo da nećete moći kod mame na omiljenu vam puricu s mlincima ili da sa svojim bližnjima nećete odigrati tradicionalnu partiju Monopolyja, dajte sve od sebe da ovi blagdani budu barem približno lijepi kao i svi dosadašnji.

To što je tamo neki virus odlučio pomrsiti nam račune - ne znači da nam mora baš sve pokvariti. Dajte si truda i ispecite kolače, potrudite se napraviti najukusniji ručak, oboružajte se omiljenim vinom i božićnim pjesmama, ukrasite dom dekoracijama, po stoti put stavite 'Sam u kući' i, naravno, ne zaboravite i sebe malo dotjerati.

Izvadite iz ormara omiljenu haljinu i cipelice, nabacite malo crvenog ruža, uvijte kosu nakon sto godina i sve začinite s malo parfema - život će odjednom biti toliko ljepši! Zaista je potrebno malo da biste se iz ružnog pačeta (čitajte - raščupane spavalice u pidžami) pretvorili u princezu dostojnu naslovnice Voguea.

Naš savjet je da odaberete istovremeno udoban i chic stajling koji će s lakoćom istrpjeti blagdansko prejedanje, obično neizbježno na Božić. Mekano i toplo pletivo zasigurno je odličan odabir kojim nećete pogriješiti, bez obzira odlučite li se za pletenu vestu u kombinaciji s mom trapericama, dugu pletenu haljinu ili pleteni komplet majice i hlača koji predstavlja nešto elegantniju varijantu trenirke.

Jednako tako nećete pogriješiti ukoliko odaberete uobičajen spoj košulje ili bluze i traperica ili pak uskladite sportsku trenirku s elegantnim sakoom. Sve su to prihvatljiva i trenutno vrlo popularna rješenja za svakodnevne ležerne prigode poput odlaska do dućana i pošte, šetnje s psom ili najsvečanijeg dijela dana - odlaska na posao, pa tako i za božićni ručak.

Ukoliko ste jedna od onih (ne)sretnica koje mjesecima rade od doma i nemaju priliku odjenuti čak ni poslovne hlače, a kamoli haljinu, onda se slobodno raspištoljite i ubacite u glamurozni mod. Božićni ručak odlična je izlika da napravite svečanu frizuru, odjenete seksi haljinu i uskočite u štikle.

Zavirite u galeriju u kojoj ćete pronaći nekoliko high street prijedloga za božićni ručak za sve ljubiteljice udobnog i chic odijevanja.

  • +33
Udobni i chic prijedlozi za božićni ručak Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije