ljetni hit

Udobne espadrile uz koje ćete zaboraviti na cipele s visokom petom

18.06.2023 u 07:34

Bionic
Reading

Espadrile svakom izgledu daju dozu sofisticiranosti i to bez odricanja od udobnosti. Osim toga, jedna od najboljih osobina ovih vječno trendi modela je to da se kombiniraju uz sve

Dolaskom toplijih dana zatvorene modele cipela zamjenjuju sandale, a s njima dolaze i espadrile, izbor koji zaljubljenice u modu već tradicionalno ne skidaju sve do prvih jesenskih dana.

Ljeto je tradicionalno vrijeme nešto opuštenijih i ležernijih modela, a cipele s potpeticom u pravilu mijenjamo za obuću od prirodnih vlakana koja daje visinu, ali i puno udobnosti. Jedno je sigurno - jednom kada probate espadrile, više se nećete odvajati od njih.

Zašto vam ovog ljeta treba dobar par espadrila

Savršeno se uklapaju u razne stilove. Predstavljaju idealan izbor za nošenje uz boho haljine, koje toliko volimo ljeti, ali mogućnosti kombiniranja i odjeća koja uz njih pristaje su beskonačni: culotte hlače, midi suknje ili kratke hlače.

  • +11
Kraljica Letizia, princeze Sofia i Leonor Izvor: Profimedia / Autor: R.SMITH / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Espadrile su s dobrim razlogom već nekoliko sezona jako popularne. Penelope Cruz ih je nosila u filmu 'Šunka, šunka', a danas je španjolska kraljica Letizia postala jedna od najboljih njihovih ambasadorica. A ne može im odoljeti ni modna ikona Kate Middleton – nosi ih podjednako dobro uz hlače i haljine, a ono što ona odjene rasproda se u rekordnom roku.

Espadrile predstavljaju savršenu kombinaciju minimalizma, jednostavnosti i udobnosti. Jednom kada ih obujete, ne skidaju se do kraja ljeta. Ako u ormaru već imate basic model u prirodnoj boji, možete se ove sezone odlučiti za bež varijantu, boju duhana ili crnu, a ako želite ormar osvježiti veselim i upečatljivim modelom, sigurno nećete pogriješiti ako odaberete onaj čija je tkanina ukrašena uzorkom. Vichy print ili čak uzroci biljaka i lišća jedan su od vodećih trendova sezone.

  • +5
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo