JORDANA BREWSTER

Udala se zvijezda 'Brzih i žestokih': Pogledajte njezinu raskošnu vjenčanicu iz svih kutova

05.09.2022 u 10:26

Bionic
Reading

Zvijezda filmske franšize ‘Brzi i žestoki’ ovog je vikenda izrekla sudbonosno ‘da’, a tim je povodom na poseban način odala počast preminulom kolegi Paulu Walkeru

Glumica Jordana Brewster i poduzetnik Mason Morfit ovog vikenda uplovili su u bračnu luku u Santa Barbari okruženi obitelji, prijateljima i mladenkinim kolegama iz filmske franšize ‘Brzi I žestoki’ koja ju je proslavila.

Za svoje drugo vjenčanje 42- godišnja glumica odabrala je bijelu vjenčanicu bez naramenica s korzetnim topom u znaku cvjetnih aplikacija koje su krasile i veo, dok je donji dio vjenčanice činio klasični sirena kroj.

  • +4
Vjenčanje Jordane Brewster i Masona Morfita Izvor: Profimedia / Autor: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za vjenčanicu zvijezde ‘Brzih I žestokih’ pobrinuo se dizajner Wes Gordon na čelu modnog brenda Carolina Hererra. Mladoženja je nosio crni smoking, a nakon svečane ceremonije par se odvezao replikom automobila kakvog je u prvom nastavku ‘Brzih i žestokih’ vozio preminuli glumac Paul Walker.

Jordanino vjenčanje s Masonom dolazi više od godinu dana nakon što se nakon 13 godina braka razvela od filmskog producenta Andrewa Forma, oca njihovih sinova Juliana (8) i Rowana (6).