BARBARA PALVIN

Udala se poznata mađarska ljepotica, a njezine vjenčanice oduševile su Vogue

19.07.2023 u 12:23

Bionic
Reading

Sudbonosno ‘da' na raskošnoj ceremoniji vjenčanja u Mađarskoj protekle subote izrekla je bivša Viktorijina anđelica i poznati američki glumac

Dugogodišnju vezu, model Barbara Palvin i glumac Dylan Sprouse okrunili su brakom. Nakon zaruka u rujnu, poznati par počeo je planirati svoje mađarsko vjenčanje za 115 uzvanika, održano protekle subote na imanju mladenkinih roditelja.

Poznata ljepotica s modnih posti pažljivo je razmotrila svaki aspekt svoje vjenčane garderobe, za dolazak pred oltar želeći odjenuti nešto bezvremensko i klasično. Navedeno je pronašla u vjenčanici korzetne podstave, izrađene po mjeri u ateljeu britanske dizajnerice Vivienne Westwood. Njezin dizajn naglasila je opernim rukavicama od tila, velom pričvršenim na potiljku i sjajnom ogrlicom choker u maniri 90-ih koju je samo za nju dizajnirao brend Tiffany & Co.

Za zabavu nakon vjenčanja, 29- godišnja ljepotica poželjela je nositi vjenčanicu koja djeluje mladoliko i zabavno i u kojoj je moguće plesati cijelu noć. U tu je svrhu odabrala kratki model s ukrštenim leđima brenda Philosophy di Lorenzo Serafini zbog kojeg se, kako je otkrila u razgovoru za Vogue, osjećala poput ‘moderne princeze’.

‘Postoji mađarska tradicija po kojoj morate nositi crvenu haljinu nakon ponoći - to se zove 'menyecske ruha. Nije bilo dvojbe – morala sam nositi haljinu mađarskog dizajnera za ovu tradiciju, pa sam odabrala model brenda MERO. Stvorili su haljinu mojih snova, bila je seksi i slatka, ali i udobna – upravo ono što sam željela'. Barbara je sve svoje lookove planirala imajući na umu parove cipela Jimmy Chooa, koje su bile dizajnirane tako da odgovaraju bojama njezinih specifičnih haljina. 

U međuvremenu, sve su djeveruše bile odjevene u hladne pastelne boje, a par je izmijenio bračne zavjete u crkvi u Albertirsi u kojoj su se prije 34 godine vjenčali Barbarini roditelji.