TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

U susret Božiću s tportalom!

24.12.2014 u 11:33

Bionic
Reading

Danas možete osvojiti miris Bvlgari Omnia Crystalline, Apivita poklon set, Lidl poklon paket igračaka, Konzum poklon paket ManXtreme, La Roche mlijeko za tijelo, ručno izrađenu narukvicu Ma Rina, CD Hladnog piva 'Evo vam Džinovski, dvije ulaznice za wellness centar Orhidelia, poklon paket Nestle žitarica CD grupe Pavel, karton pive Crna kraljica, popust za sistematski pregled u poliklinici Aviva, lutku Mooshka, paketa Solgarovih vitamina C, knjigu 'Pereira tvrdi' i frizuru u frizerskom salonu Hair Couture!

Kako bismo nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika, a kako bi svi bili što sretniji omogućili smo vam da nam u formi za prijavu sugerirate koje nagrade biste željeli osvojiti (moguće više odgovora). Uzmite u obzir da odabir željenih nagrada ne garantira da ćete ih i osvojiti, ali tportal.hr će dati sve od sebe da vam ispuni želju!

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje koje ćemo objaviti ovdje u razdoblju od 12 do 13 sati!

Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu, 24. prosinca!

Bulgari vam poklanja miris Omnia Crystalline

Omnia Crystalline parfemska vodica je pjenušavi novi miris koji obasjava Bvlgari svijet. Baršunasto protkan miris koji sjaji kao dragulj s jasnoćom kristala otkrivajući modernu senzualnost. Posvećen je iskonskoj (kultnoj) ženi. Omnia crystalline parfemska vodica predstavlja isijavajuću ženstvenost koja ju čini neodoljivom. Fuzija elemenata koji su često u suprotnosti a opet funkcioniraju besprijekorno, tvrdo i mekano, kristal i tekućina, čisto i senzualno. Elementi su koji se povezuju harmonizirano kroz cijelu snagu mirisa i simbolizma, reflektiraju Bvlgarijevu dugovječnu tradiciju u umjetnosti stvaranja parfema i njezinim rimskim korijenima.
Omnia Crystalline parfemska vodica je posljednje novo izdanje koje donosi dubinu, toplinu i bogatstvo svojim temeljnim temama: kristal i lotosov cvijet.

Omnia Crystalline parfemska vodica slijedi vodstvo svog idejnog prethodnika Omniae Crystalline toaletne vodice, nepokolebljiva bestselera koji je nadišao sam sebe kao bezupitni veleposlanik Omnia kolekcije. Veliki uspjeh u prošlom desetljeću po cijelom svijetu ostvario je zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i bezvremenskom mirisnom potpisu, kojeg su pozdravili obožavatelji svih uzrasta.
Inspiriran čistoćom kristala Omnia Crystalline toaletna vodica je pjenušavi rubin svjetla koji hvata sjaj i svjetlost dragulja. Parfemski majstor Alberto Morillas za Omniu Crystalline nametnuo je sveti cvijet lotosa, simbol čistoće i apsolutne ljepote, koji podsjeća na jasnoću i prozračnost dragulja. Miris karakterističan po jedinstvenoj dosljednosti, bio je pravi izazov za ovu vrstu potpisa.
S Omniom Amethyste i Omniom Coral upotpunjujući izbor Alberto Morillas uspio je u kreiranju obitelji univerzalnog, zaraznog mirisa nadahnutog dragocjenim prelijevanjem boja i sjaja dragulja.

Apivita vas nagrađuje poklon paketom

AQUA VITA 24H HIDRATANTNA KREMA ZA IZRAZITO SUHU KOŽU – S BADEMOM I KONOPLJIKOM
Za hidrataciju kože Apivita je stvorila liniju Aqua Vita koja daje 24h hidrataciju. Krema Aqua Vita za izrazito suhu kožu sadrži čak 98% prirodnih sastojaka koji djeluju blagotvorno na kožu:
•Konopljika povećava vlažnost i učvršćuje kožu
•Pruža i održava dubinsku 24-satnu hidrataciju, zahvaljujući zobi i lecitinu
•Kombinacija organskog bademovog i maslinovog ulja hrani i najsušu kožu
•Polifenoli masline pružaju snažno antioksidacijsko djelovanje te štite kožu od štetnih utjecaja iz okoliša
•Obogaćena organskim eteričnim uljem geranija, pruža holističku njegu revitalizirajući i kožu i raspoloženje

EXPRESS BEAUTY MASKA ZA REVITALIZACIJU I BLISTAVOST S NAROM
Kožu lica je također potrebno nahraniti, a dovoljno je samo 10 minuta dnevno i 1-2 puta tjedno. Apivitina Express Beauty maska za revitalizaciju i blistavost s narom sadržava 89% prirodnih sastojaka koji djeluju na sljedeći način:
•Nar pruža jedinstvena svojstva za revitalizaciju kože vraćajući joj prirodnu blistavost, a istovremeno osigurava izvrsnu antioksidacijsku zaštitu.
•Bogata medom, maslinovim uljem i vitaminima, ova maska hidratizira kožu ostavljajući ju mekom i podatnom.

LIP CARE KAMILICA SPF15 S PČELINJIM VOSKOM I KAMILICOM
Suhe usnice česta su pojava posebice za vrijeme hladnijih dana. Zaštitite i obnovite svoje usnice s 88% prirodnih sastojaka:
•Kamilica, maslinovo ulje, pčelinji vosak, kakao maslac, karite maslac, ulje avokada i esencijalno ulje geranija omekšavaju i hrane usne.
•Obnavlja ispucale usne provitaminom B-5, a-bisabololom i uljem avokada.
•SPF15 štiti usne od UV zračenja.
•Idealan za osjetljive usne i djecu.

BIPA vas nagrađuje poklon paketom kozmetike bi good

U svim BIPA poslovnicama od sada se u ponudi može pronaći i nova prirodna kozmetika bi good. Široki asortiman prirodne kozmetike nudi proizvode za njegu lica, tijela i kose.
Proizvodi bi good linije inspirirani su biljnim svijetom. Većinu sastojaka čine sastojci biljnog porijekla, koji su blagotvorni za kožu te ne ugrožavaju okoliš.
Svi su proizvodi odlikovani certifikatom prirodne kozmetike, bez parabena i silikona te ne sadrže sintetička sredstva boje i mirisa.
bi good linija prirodne kozmetike posjeduje i dva certifikata, Veganblume i NaTrue.
Više o proizvodima možete saznati u najbližoj BIPA poslovnici te na www.bipa.hr

Lidl je pripremio poklon paket igračaka

Božićno darivanje počinje u Lidlu!
Čarolija darivanja službeno je započela! Lidl je za vas pripremio zaista bogatu ponudu igračaka, edukativnih setova i ostalih potrepština za vaše mališane. U Lidlovim trgovinama tijekom prosinca možete pronaći čitavo mnoštvo darova za sve uzraste, naravno, po najpovoljnijim cijenama.

U ponudi za dečke su najrazličitiji autići, avioni, staze, željeznice, piste, ali i bogata ponuda kocaka, bojanki i drvenih edukativnih igračaka. Asortiman za curice prepun je kreativnih setova za izrađivanje nakita ili crtanje, ponija, lutki i slikovnica. Ne propustite priliku vašim najdražim mališanima darovati setove društvenih igara, setove za modeliranje, glazbene instrumente, ploče za crtanje, puzzle, 3D i panoramske puzzle te mnoge druge atraktivne igračke iz Lidlove ponude.

Zakoračite u svijet mašte!

Konzum vam poklanja ManXtreme poklon paket

ManXtreme program namijenjen je muškarcima koji odabiru samo provjerene i kvalitetne proizvode za brijanje. Za savršeno brijanje i glatku kožu ManXtreme sarži jednokratne brijaće aparate, nježna sredstva za brijanje, ali i njegu i hidrataciju kože nakon brijanja.

Opustite se i priuštite sebi posebnu njegu uz asortiman Olea i ManXtreme proizvoda koji su dostupni u svim Konzum prodavaonicama.

La Roche Posay vam poklanja mlijeko za tijelo

Peckanje, crvenilo, zatezanje: Vaša koža više ne tolerira nanošenje bilo kojeg proizvoda. Netolerantna ili koža sklona alergijama reagira na mnogo vanjskih faktora koje bi inače normalno trebala podnositi, te je potrebno nekoliko koraka kako biste je umirili i pružili svakodnevnu zaštitu. La Roche-Posay preporuča Toleriane Ultra- intenzivnu umirujuću njegu koja dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode kod kože sklone alergijama ili kod netolerantne kože.

Alergije su prekomjerna reakcija tijela na određene alergene te su tijekom posljednjih nekoliko godina na svjetskoj razini zabilježile značajan porast. Česta su pojava kod osoba s krhkom kožom te uzrokuju nadraženost, a ponekad i potkožne nepravilnosti. Intenzitet ovih ponavljajućih problema može varirati dok prikladan tretman ovisi o vrsti utvrđenog alergena. Alergija ili netolerancija kože manifestiraju se osjećajem bockanja, nadraženosti i peckanja. Ove pojave uzrokuju nelagodu te se katkad dijagnosticiraju kao blaži eritem, suhoća kože ili lagano ljuštenje. Sastav obrane netolerantne kože slabiji je od sastava obrane normalne kože te je stoga podložniji štetnim utjecajima. Jedino rješenje je izbjegavanje doticaja s utvrđenim alergenima te ovisno o tvari koja izaziva nadraženost, odgovarajući tretman. Pored tretmana, intenzivna umirujuća njega kože može biti učinkovita u hidratiziranju i smanjivanju reaktivnosti osjetljive kože sklonoj alergijama.

Ma Rina vam poklanja ručno izrađenu narukvicu!

Bliže se božićni blagdani, mnogima najljepši u godini. Dragocjeni trenuci radosti u krugu obitelji ili prijatelja prilika su i da svojim najmilijima darivanjem iskažemo zahvalnost za pruženo vrijeme i ljubav u godini koja je na izmaku.

Darivanje ne mora biti grandiozno ni skupo, niti mora impresionirati onoga kojeg darujete. Najljepši darovi su oni mali znakovi pažnje darivani iskreno, s puno srca i simbolike. Upravo takve darove možete pronaći u personaliziranom, ručno izrađenom nakitu Marine Gostimir.

Ova talentirana dizajnerica izrađuje nakit od različitih materijala koji potom tehnikom ručne gravure (hand stamped) čini istinski jedinstvenim, upisujući u njega vaše poruke, značajne datume, imena. Na ovaj način dragoj osobi darujete i vlastitu kreativnost i emociju i uspomenu - idealan spoj savršenog dara!

Osim ručno graviranih narukvica, ogrlica ili nekog drugog komada nakita po vašoj želji, Marina svoju kreativnost izražava i kroz druge tehnike. Svi njeni radovi mogu se pogledati na Facebook stranici Ma Rina, a bez obzira što odabrali, ako darujete iz srca - nećete pogriješiti!

Menart je pripremio dva CD-a Hladnog piva 'Evo vam Džinovski'

Početkom ožujka 2014. godine, tri dana za redom, Hladno pivo treslo je Kset zvucima brze i žestoke svirke, a na repertoaru su se našle pjesme s prva tri albuma benda: 'Džinovski', 'G.A.D.' i 'Desetka'.

Sva tri koncerta su se snimala, a rezultat svega je 'Evo vam Džinovski' CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pjesama na CD-u te DVD koji slikom prati zvuk tih istih 27 pjesama.

Terme Olimia vam poklanjaju dvije ulaznice wellness centar Orhidelia

U Wellness centru Termalija nalazi se najveći svijet sauna u Sloveniji, na ukupno 1.550 m² nudi devet različitih sauna u nekoliko različitih boja. U raskoši mira i opuštanja dnevno se provode i vodeni, beauty i meditacijski programi. U najprestižnijem dijelu Terme Olimia u Wellnessu Orhidelia doživljaj bazena i sauniranja je nešto sasvim drugačije i posebno, što dokazuje i priznanje za najbolji wellness u Sloveniji koje je Wellness Orhidelia dobio petu godinu zaredom.
Upravo u Wellnessu Orhidelia priprema se i poseban novogodišnji Selfness program, koji će sigurno osigurati odmoren i opušten ulazak u Novu godinu, u znaku ljubavi prema sebi i drugima.
Kao što je već tradicionalno, i ove godine neće nedostajati sauna programa za potpunu obnovu tijela i duha. Doživljaj ulaska u Novu 2014. godinu pridonijet će i tibetanske zdjele i masaže, koje će tijekom cijele noći biti dostupne zainteresiranima.
Lagana kombinacija ukusne i zdrave hrane pridonijet će čišćenju tijela i duha. Osim čaše šampanjca u sauni na 90, u ponudi će biti dostupna i prirodna termalna voda i osvježavajući napitci po vlastitom izboru, kao i bogati voćno - zeleni buffet.
Svi zainteresirani moći će i tulumariti u bazenskom dijelu Wellnessa Orhidelia i uživati u novogodišnjem programu na temu Pirata s Kariba. Dočeku će biti prilagođen i dječji program s odgovarajućom animacijom i DJ-em.

Nestle vam poklanja paket Nestlé žitarica – ukusan i hranjiv doručak za cijelu obitelj.

Svima je dobro poznato da je doručak najvažniji obrok u danu kojeg ne bi smjeli preskakati ni djeca ni odrasli. Nakon osam sati sna i posta, doručak je savršeno vrijeme da tijelu osiguramo potrebnu energiju kako bi ga pripremili za predstojeći dan. Doručak može poboljšati usredotočenost te povećati radni učinak i pamćenje kao i poboljšati koncentraciju važnu za rad i učenje. Odličan izbor za doručak su žitarice napravljene sa cjelovitim (integralnim) zrnom, koje se najčešće poslužuju s mlijekom, jogurtom ili svježe cijeđenim voćnim sokom. Visok udio prehrambenih vlakana, bogatstvo vitamina, niska razina masti i složeni ugljikohidrati čine ih idealnim odabirom za doručak modernih, zaposlenih ljudi, ali i djece. Tvrtka Nestlé stoga neprestano radi na poboljšanju nutritivnih vrijednosti svojih proizvoda, uključujući poznate brandove NESQUIK®, FITNESS®, CHOCAPIC®, COOKIE CRISP® i HONEY CHEERIOS®, kao dio trajnih napora da se hranjiv doručak učini poželjnim odabirom dostupnim svakome. Osim inovacija u recepturi, Nestlé žitarice neprestano iznenađuju svoje potrošače i zabavnim sadržajima. Tako će se, nakon igrice Angry Birds Breakfast te likova iz animiranih hitova RIO 2 i Spužva Bob u kojima su najmlađi mogli uživati ove godine, već u siječnju 2015. u pakiranjima Nestlé žitarica za djecu naći figurice globalno popularnih Transformera ili kodovi za pristup novoj Transformers web igrici.

Jednako kao doručak važan je i međuobrok, koji umiruje želudac i potiskuje osjećaj gladi te pomaže tijelu da izdrži do glavnog obroka. Za međuobrok je potrebno svega nekoliko minuta, a kratak predah i obnova energije pružaju kvalitetniji ostatak dana. Zato tvrtka Nestlé u svom asortimanu ima FITNESS i NESQUIK žitne pločice, koje su odličan odabir za ukusan i hranjiv međuobrok, bilo kada i bilo gdje.

Dallas je pripremio CD grupe Pavel, 'I mi smo došli na red'

Album 'I mi smo došli na red' benda Pavel zaista je dragulj hrvatske kantautorske scene. Ostavljajući iza sebe prvijenac 'Pavel' iz 2007. i 'Od prve zvijezde ravno' iz 2012. godine, Aljoša Šerić sa svojim bendom na novom albumu majstorski balansira profinjenost, jasne slike, narativnost i nježne melodije.

Emocije kroz pjesme dodatno pojačava nježni vokal Antonije Matković Šerić koja se posebno iskazala u pjesmi 'Čuvaj me', nominiranoj za hit godine ali ipak osvojivši nagradu Porin za najbolji aranžaman.

No, Pavel suvereno plovi radijskim eterom između mainstreama i neobičnosti. Upravo tako veliko iznenađenje donosi sam početak albuma koji otvara maestralni orkestralni 'Uvod' od gotovo dvije minute, nastavlja se u skladbi 'Čaroban' koja najavljuje leit motiv cijelog albuma – 'Donosim jasan, čvrst stav, bit ću sretan, čio i zdrav, od sad zauvijek naprosto čaroban...' – i pretapa se u novu pjesmu, 'Jasmina sanja u tehnikoloru' – pjesmu bez riječi s puno melodija i samo pratećim vokalom.

Pivnica Medvedgrad vam poklanja karton pive Crna kraljica

Pivovara i pivnica Medvedgrad već dva desetljeća uspješno proizvodi prirodno pivo na tradicionalan način, bez aditiva i konzervansa, koristeći samo najkvalitetnije prirodne sastojke. S radom započinju 1994. godine kada na tržište izlaze s tri vrste piva, dok danas u ponudi imaju pet stalnih piva te osam sezonskih, poput Grofice Kirsch i Božićnog. Usporedno s kvalitetom koja im je od početka bila na prvom mjestu, što su ljubitelji piva i prepoznali, rasla je i potražnja za njihovom pivom, čak i izvan njihovih pivnica.
Nakon 20 godina usavršavanja pivskih receptura odlučili su na tržište plasirati dva piva u bocama, Gričkom vješticom i Dva klasa, a od sada i sa Zlatnim medvjedom i Crnom kraljicom, što predstavljala veliki iskorak za najstariju mini pivovaru u Zagrebu. U proizvodnji je zadržana tradicionalna metoda, bez filtriranja, kao idealan temelj za svima već poznati bogati i puni okus piva.
U pivovari se ništa ne prepušta slučaju. Na vrijeme je primijećeno da potražnja za pivom raste te su već započete pripreme za širenje pivovare kako bi se moglo udovoljiti rastućoj potražnji, a bez da se ugrozi kvaliteta proizvoda. Tim više što je razdoblje odležavanja njihovog piva dugotrajno i iznosi od 30 do 60 dana, ovisno o vrsti piva.

Poliklinika Aviva vam poklanja KUPON ZA SISTEMATSKI PREGLED po cijeni od 649 kn umjesto 1.380 kn.

Vodite li brigu o Vašem zdravlju?
U vremenu u kojem živimo, okruženi stresom i promjenama koje se učestalo događaju oko nas, potrebno je voditi brigu o zdravlju kako bi smo uspješno obavili zadatke koji se svakodnevno postavljaju pred nas. Kvalitetna briga o zdravlju započinje upravo redovitim godišnjim sistematskim pregledom, a to je najmanje što možemo učiniti za sebe kako bismo imali cjelovit uvid u stanje našeg organizma. Stoga Vas pozivamo, ukoliko još niste obavili sistematski pregled da iskoristite pogodnost koju Vam nudimo po atraktivnoj cijeni od samo 649 kn kako biste zdravi dočekali sve životne i poslovne izazove koji su pred Vama.

Rezervirajte svoj termin na:
tel.: 01/4693-111
e-mail: info@poliklinika-aviva.hr
Nemetova 2, 10000 Zagreb

Kućica na drvetu će najmlađe razveseliti krpenom lutkom Mooshka

Mooshka krpene lutke su umiljate i nije ih teško zavoljeti. Svaka Mooshka je posebna i dostupna u različitim varijantama. Izrađena od meke tkanine, periva u perilici rublja, odjeća na njoj može se mijenjati. Svaka lutka na jednoj ruci ima čičak kako svojoj Mooshki možeš pridružiti prijateljicu, drugu Mooshku! Sve lutke uključuju specijalne 3D detalje koje ih čine posebnima. Uključuje lutkicu za prst. Pakiranje je idealna poklon kutija. Dob: 2+

U City Centerima one Zagreb i Split te Robnoj kući Rijeka stanuje Kućica na drvetu, specijalizirana trgovina dječjih igračaka.
Po uzoru na trgovine igračaka europskih metropola, Kućica na drvetu ističe se svojim vizualnim identitetom i atraktivnim dječjim igračkama koje će zagolicati maštu i mnogim odraslima. Kućica na drvetu oduševljava detaljima i svojim jedinstvenim asortimanom te osobljem koje s posebnom pažnjom pristupa svojim malim kupcima.
Dolaskom u Kućicu na drvetu, uživat će te u igrama, animacijama i upoznati čarolije novih igračaka najpoznatijih svjetskih brandova kao što su: LEGO, Disney, Play–Doh, Monopoly, BRIO, Fisher Price, Bburago…
Srest će te i omiljene junake: Transformerse, Spider–Mana, Pčelicu Maju, Barbie, Furbyja…
Maštu će razigrati i prava kućica u kojoj se djeca mogu igrati te Drvo želja namjenjeno željama kupaca.
Iznenađenja i veselih događanja nikada neće nedostajati, stoga posjetite City Centar One i Robnu kuću Rijeka te otkrijte što je sve pripremila ekipa iz Kućice na drvetu.

Solgar vam poklanja paket vitamina ESTER-C!

Zahladnjelo je, predblagdansko raspoloženje nas je već obuzelo, no, osim tog čarobnog osjećaja, ovo je i doba godine u kojem naš imunitet treba posebno pojačanje. Kako to postići? Solgar vam preporučuje vitamin C.

Naime, odgovarajuće razine vitamina C u organizmu nužne su za metabolizam bijelih krvnih zrnaca koje su ključni dio imunološkog sustava.
Osim što je vrlo moćan antioksidans, vitamin C je jedna od najvažnijih hranjivih tvari. Jednako tako, izvrstan je načina borbe organizma protiv slobodnih radikala prouzročenih stresom, pušenjem i zagađenjem. Vitamin C potrebno je uzimati na dnevnoj bazi jer ga ljudsko tijelo ne može proizvesti ili ga pohraniti u dovoljnim količinama.

ESTER-C
Solgar s ponosom predstavlja patentirani i temeljito istraženi oblik vitamina C u Ester-C® Plus formulama.
Ester-C® Plus 500 mg je puferirani, nekiseli oblik vitamina C koji se dobro apsorbira u tijelo te blago djeluje na želudac. K tome, Solgarov Ester-C® Plus 500 mg opskrbljuje organizam dodatnim sastojcima među kojima su acerola, kompleks citrus bioflavonoida, rutin te divlja ruža u kompleksu metabolita Ester-C ®askorbata.
Za razliku od običnog vitamina C, Ester-C® sadrži kalcij - prijeko potreban mineral te prirodne metabolite vitamina C, kao što je treonat. Treonat pomaže apsorpciji i stoga tijelo s lakoćom iskorištava Ester-C®. Dakle, kada Ester-C® askorbat uđe u krvotok, on odmah počne djelovati. To znači da će iznimno bitan vitamin C vašem tijelu biti ubrzo na raspolaganju. Solgar Ester-C® Plus dostupan je u biljnim kapsulama od 500 mg.

Tisak je pripremio knjigu 'Perreira tvrdi', autora Antonija Tabucchija.

Remek djelo, smatra se najboljim romanom jednog od najpoznatijih talijanskih autora (1943-2012) na žalost preminulog bez Nobelove nagrade koji je predavao portugalsku književnost u Sieni, a čitav svoj opus na neki način (radnjom, nostalgijom, atmosferom) vezao uz Portugal kao neko mitsko mjesto…

'Pereira tvrdi' je lucidna proza (uostalom kao sve njegove) u kojem Tabucchi donosi mračno razdoblje Lisabona 1930-ih kad je sav kulturni život bio pod paskom autoritarnog režima… Roman je sjajan utoliko što se referira i na velikane moderne europske književnosti.

Pereira na portugalskom znači kruškovo drvo i, kao i sva druga imena voćki, prezime je židovskog podrijetla, baš kao što su u Italiji prezimena židovskog podrijetla imena gradova. Time je Antonio Tabucchi želio iskazati počast narodu koji je ostavio dubok trag u portugalskom društvu i koji je u povijesti pretrpio velike nepravde. Po knjizi je 1996. godine Roberto Faenza snimio film s Marcellom Mastroiannijem u glavnoj ulozi.

U Tisak media božićnom katalogu i ove godine pronaći ćete pregršt ideja te super poklone za vaše najdraže! Bogat izbora knjiga, igračaka, filmova, glazbe, CD-a, video igara, tehnike te poklon program čine Tisak media multimedijalne knjižare idealnom destinacijom za kupnju božićnih poklona! A za svaku kupnju iznad 300,00kn dobivate i 20% popusta za iduću kupnju.

Svi ljubitelji knjiga pronaći će veliki izbor beletristike, publicistike, putopisa, priručnika te dječje književnosti, koje su idealan poklon za ispod bora.

Tvrtka Top Stil LMS vam poklanja frizuru u frizerskom salonu Hair Couture, Trpimirova 31, Zagreb

Tvrtka Top Stil LMS d.o.o. još od 1989. jedan je od kvalitetnijih uvoznika i distributera frizerske i kozmetičke opreme, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja.

Prateći svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća, Topstil nudi kvalitetne proizvode najpoznatijih svjetskih brandova, uz prihvatljive cijene te savjete educiranog osoblja i dobar servis. Od brandova u ponudi Topstila, posebno se izdvajaju Moroccanoil i label.m čiji će inovativni proizvodi za njegu i regeneraciju kose zadovoljiti sve one kojima je lijepa kosa visoko na popisu želja.

Nagradno pitanje potražite ovdje između 12 i 13 sati!

Neki od točnih odgovora su bili Estrada, Glazba, TV, Intervjui..., a dobitnici su:

Ivana Jedvaj (miris Bulgari Omnia Crystalline i CD Hladnog piva)
Roman Kućan (poklon paket BIPA-e i knjiga 'Perreira tvrdi')
Korlat Vjekoslava (Lidl poklon paket i narukvica Ma Rina)
Antun Meić Sidić (poklon paket Nestle žitarica, popust za sistematski pregled u poliklinici Aviva i CD Hladnog piva)
Nina Škvarić (karton pive Crna kraljica, frizura u salonu Hair Couture i CD Pavela)
Marijo Tomić (dvije ulaznice za wellness centar Orhidelia i paket Solgar vitamina)
Mirjana Marić (Apivita poklon paket i Konzum poklon paket manXtreme)
Nikola Grubišić (krpena lutka Mooshka i La Roche mlijeko za tijelo)

Sve dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrada kontaktirati mailom!