ZVJEZDANA SURADNJA

U skladu sa svojim uvjerenjima: Billie Eilish lansirala kolekciju ekoloških Air Jordan tenisica

23.09.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Billie Eilish, 19-godišnja glazbena senzacija, najavila je kako će s gigantom sportske opreme Nikeom surađivati na ekološkim tenisicama Air Jordan

'Možete napraviti cool stvari i pri tome ne zagađivati okoliš', poručila je talentirana Amerikanka, trenutačno jedna od najvećih zvijezda današnjice.

Višestruka dobitnica Grammyja udružila se s Nikeom kako bi osmislili dva modela kultnih Air Jordanica koje će biti 100-postotno veganske i izrađene od 20 posto recikliranih materijala.

Monokromatske tenisice dolaze u svijetlo neon zelenoj i svijetlosmeđoj boji, prepoznatljivim nijansama koje obožava i sama glazbenica.

  • +5
Billie Eilish Izvor: Profimedia / Autor: Brian Prahl/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Sjajno izgledaju i s hlačama, bermudama, suknjama, haljinama... Obožavam ove cipele i volim kako noge izgledaju u njima. Sviđa mi se kako se osjećate u njima. I možete napraviti bilo što. Osim toga, i rodno su neutralne, što mi se jako sviđa', rekla je Billie.

Te dvije nijanse označile su dva albuma Billie Eilish. Na prvom albumu 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?' pjevačica je predstavila svoju neobičnu crno-neonski zelenu kosu i nije se skidala iz trenirki, dok je za drugi album 'Happier Than Ever' objavljen ove godine promijenila stil i postala platinasta plavuša.

Tenisice također imaju i Billiein logotip, koji je koristila na svojim proizvodima koji je nacrtala sama sa 14 godina.

Inače, hvaljena pjevačica, koja je i sama veganka vrlo je aktivna u borbi za očuvanje okoliša i zaštitu životinja.

'Htjeli smo da tenisice budu 100 posto veganske. Bez korištenja kože životinjskog podrijetla. Koristili smo više od 20 posto recikliranog materijala', rekla je Billie.

I na svojoj prvoj Met Gali, Billie je nosila raskošnu haljinu Oscar de la Rente no tek kad su obećali kako više neće koristiti krzno u svojim kolekcijama.

Kolekcija tenisica Nike Air Jordan u suradnji s Billie bit će dostupna od 27. rujna na njezinoj web stranici i od 30. rujna na web stranici Nikea.