SVJETLUCA ZELENO

U samo nekoliko dana razmaka Kate Middleton se ponovno pojavila u Royal Albert Hallu u recikliranoj haljini

18.11.2021 u 23:57

Bionic
Reading

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea stigli su u četvrtak navečer na Royal Variety nastup u Royal Albert Hallu, a kao i prošlog vikenda kad su se na istom mjestu pojavili povodom tradicionalne godišnje svečanosti pod nazivom 'Festival sjećanja', Kate Middleton je opet pokazala skromnost reciklirajući haljinu

Kate je za ovu prigodu odjenula zelenu haljinu dugih rukava, strukturiranih ramena i s kristalnim detaljima oko dekoltea i struka.

Uz haljinu do poda, koju je dizajnirala Jenny Packham, Kate je skombinirala clutch torbicu iste dizajnerice i 3,5 tisuća kuna vrijedne Emmy London 'Rebecca' Greenery zelene štikle od antilopa, koje također često nosi.

U ovoj svjetlucavoj zelenoj haljini Kate se prvi put pojavila tijekom službene kraljevske turneje po Pakistanu u listopadu 2019. godine.

Kraljevskom paru su se pridružili Kateini roditelji Carole i Michael Middleton, kao i brat James sa svojom novom suprugom Alizée Thevenet, s kojom se u rujnu vjenčao u Bormes-les-Mimosas u Provansi.

Svečani Royal Variety Performance održava se svake godine, bilo u Londonu ili u kazalištima diljem Ujedinjenog Kraljevstva, a ovo je četvrti put da su na nastupu sudjelovali Kate Middleton i princ William.

Vojvotkinja od Cambridgea je za ovu priliku nanijela i nešto smjeliju šminku, smokey eye sjenilo za oči i ružičasti ruž na usne, dok je uši ukrasila visećim zlatnim Missoma naušnicama.

  • +17
Kate Middleton u recikliranoj haljini Jenny Packham Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Događaj je potpomognut sredstvima dobrotvorne organizacije Royal Variety Charity, čiji je pokrovitelj Kraljica Elizabeta.

Novcem prikupljenim na godišnjim nastupima pomaže se stotinama zabavljača iz cijelog Ujedinjenog Kraljevstva, kojima je ona potrebna zbog starosti, lošeg zdravstvenog stanja ili drugih problema u koje su zapali.

Ove godine se obilježava stota obljetnica otkako je kralj George V postao prvi vladar zaštitnik i pokrovitelj ove dobrotvorne organizacije.

U večeri koju će voditi Alan Carr, najavljeni su nastupi Eda Sheerana, Roda Stewarta, glumačke ekipe 'Matilde The Musical', 'Anne Marie', 'Years and Years', glumačke ekipe 'Cirque du Soleil', Jamesa Blunta, glumačke ekipe 'Moulin Rouge The Musical' i njemačka akrobatske skupine 'The Messoudi Brothers'.