saznajte kako

U samo 10 minuta do savršeno stilizirane, njegovane i svilenkaste kose

07.03.2022 u 14:01

Bionic
Reading

Pronalazak savršenog uređaja za stiliziranje kose nije jednostavan zadatak, posebice kada znamo da toplinski uređaji nisu najbolji prijatelji kose

No, uz novitete na tržištu kao što je brand Demeliss Saint -algue, naša kosa napokon može uživati u nježnom stiliziranju koje ju neće oštetiti. Ove pegle za kosu ne samo da savršeno ravnaju kosu, zadržavajući pritom prirodnu vlagu kose, već ju i ostavljaju hidratiziranom, opuštenom i svilenkastom.

Vrhunske pegle za kosu na paru za koje nećete morati izdvojiti par tisuća kuna

Demeliss Saint -algue, novi francuski brand na našem tržištu, usavršio je liniju pegli za kosu na paru koje svoje visoke performanse postižu snažnom funkcijom pare te uspješno sprječavaju uvijanje kose i dehidraciju. Nježnije su prema kosi od klasičnih pegli jer zacjeljuju njezine vrhove i sprječavaju pucanje te brzo oblikuju neukrotivu i grubu kosu ostavljajući ju savršeno ravnom nakon svega par sekundi korištenja.

Demeliss proizvodi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Birati možete između tri moderna izdanja pegli, od kojih izdvajamo Demeliss TITANIUM limited edition BLACK MAT, koji dolazi u kombinaciji s termo-zaštitnim sprejem Demeliss Liss & Protect. Ovo jedinstveno moderno izdanje odjeveno je u elegantnu crnu, mat boju, a dolazi u premium kutiji idealnoj za čuvanje. S plutajućim pločama s premazom od titana te snažnom funkcijom pare, opremljena je spremnikom od 40 mililitara koji nudi kontinuiranu difuziju pare veću od 20 minuta te osigurava svilenkasto i hidratizirano stiliziranje. Pegla je ekskluzivno, zajedno s još dva izdanja, dostupna samo na Abrakadabra web shopu. Za sve one koji ipak traže nešto drugačije, tu su i brojne druge opcije za stiliziranje kose. Primjerice, Demeliss WAVES profesionalni uvijač za kosu, jednostavnog i elegantnog dizajna, idealan je za pružanje efekta savršeno definiranih valova prirodnog izgleda.

Najljepša svaki dan uz posebne ponude za Dan žena

Mjesec ožujak uvijek je u znaku ljepših polovica, a Međunarodni dan žena, 8. mart, prilika je da se posebno zahvalimo i proslavimo sve divne žene u našim životima. U tom duhu, Abrakadabra.com pripremila je odlične posebne ponude i širok izbor poklona za sve važne ženske figure koje želimo podsjetiti koliko nam znače. Upravo zato, Demeliss TITANIUM limited edition BLACK MAT dostupna je po ekskluzivnoj akcijskoj cijeni od 699,99 HRK, a svi oni koji plaćaju Diners Club karticama, u sklopu D-utorak ponude, 8. ožujka mogu iskoristiti i dodatnih 10 % popusta. Budimo najljepše svaki dan i birajmo samo najbolje uređaje za ljepotu i njegu naše kose.