O NJIMA SE GOVORi

U prvim redovima modnih revija: Zvijezde 'Bijelog lotosa' ukrale pozornost efektnim stajlinzima

18.01.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Osim na crvenom tepihu u aktualnoj sezoni nagrada, zvijezde hvaljene serije HBO-a dominiraju i u prvim redovima na modnim revijama renomiranih brendova

Druga sezona ‘Bijelog lotosa’ bila je pravi kulturni fenomen. Činilo se kao da svi gledaju i raspravljaju o hit HBO-ovoj seriji nakon premijere u listopadu. Iako je bilo samo sedam epizoda, redatelj Mike White osmislio je zamršenu mrežu likova čiji su izgled - i odjeća - sada neizbrisivi. Stoga možda ne čudi da glumci druge sezone sada preuzimaju prve redove na modnim revijama renomiranih brendova.

Na reviji JW Andersona glumica Sabrina Impacciatore, koja je u ‘Bijelom lotosu’ utjelovila lik Valentine, uzela je pauzu od profesionalnih odijela svog lika kako bi obukla odvažni kombinezon s uzorkom oblaka.

Na istoj reviji pojavila se i glumica Simona Tabasco, poznata kao lik Lucie iz hit serije HBO-a, odvojila se od ekstra šarene garderobe svog televizijskog lika u korist nošenja elegantnije metalne haljine koja je padala s ramena. Ipak, njezin je komplet imao naznaku Lucijinog ‘la dolce vita’ pristupa odijevanju kroz njezine šarene plave sandale s remenom i lila torbicu na ramenu.

Reviju modne kuće Prada svojom pojavom uveličao je Adam DiMarco (Albie) i pritom odabrao uglađenu kombinaciju u znaku kaputa uzorka gingham, stiliziranog s crnom dolčevitom, hlačama i cipelama s četvrtastim vrhom. Albie je možda bio presladak i naivan za svoje dobro u seriji, no DiMarcov ansambl je odrastao.

Dva ‘brata’ iz serije – Theo James (Cameron) i Will Sharpe (Ethan) – također su pružili neočekivano svjež pogled na reviji Armanija. Sharpe je uz široke traperice odabrao karirani kaput od umjetnog krzna; dok se James odlučio za usko, crno odijelo na dvostruko kopčanje s debelim kožnim čizmama.

Na neki način, nije potpuno iznenađenje vidjeti cijelu postavu hit serje kako sjedi u prvom redu na modnim revijama jer modna industrija obožava prigrliti slavne osobe trenutka. Glumice Aubrey Plaza i Jennifer Coolidge iz ‘Bijelog lotosa’ jedne su od glavnih zvijezdi aktualne sezone nagrada, a svojim izdanjima u dizajnerskim kreacijama na crvenom tepihu privlače posebnu pozornost.

  • +7
Jennifer Coolidge Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia