ZANIMLJIVI NOVITETI

U potrazi ste za novom torbom za plažu? Ovo su najljepši modeli koje smo pronašli u aktualnoj ponudi omiljenih brendova

03.06.2021 u 18:15

Bionic
Reading

Iako smo još uvijek dovoljno udaljeni od ljeta, nikad nije kasno za pronalazak novih modnih komada s kojima ćete dočekati visoke temperature sa stilom. Velikim torbama, idealnim za sve one sitnice potrebne za nesmetano uživanje na plaži, vrve police trgovina, a evo kakvi se modeli ističu ovoga puta

Odlazak na ljetovanje teško je zamisliti bez praktične torbe u koju će nam stati sve neophodno - od ručnika pa do knjige i kreme za sunčanje, a popularni high street brendovi uz bok renomiranim dizajnerskim imenima i ove godine potrudili su se da na policama ne manjka njezinih različitih verzija.

Iako na spomen torbe za plažu brojni prvenstveno pomisle na slamnate modele, danas je teško ne primijetiti verzije od platna i sličnih izdržljivih materijala, poput PVC-a, koji se dokazano dobro nose sa suncem i morskom soli, a pritom izgledaju dovoljno efektno da ćete ih poželjeti nositi i na gradskim ulicama.

  • +26
Velike torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim što je pri odabiru torbe za plažu potrebno povesti računa o materijalu, isto tako trebali biste razmisliti o njezinoj veličini. U torbu koja vam je zapela za oko trebali biste s lakoćom pospremiti sve one sitnice potrebne za nesmetano provođenje vremena na plaži.

Također je važno da torba bude što svjetlije boje jer je opće poznato to da tamne boje privlače sunce, a nije naodmet i da odaberete onu s više razdjelnika i pretinaca kako biste lakše organizirali unutrašnjost, odnosno da bi sve potrepštine imale svoje mjesto.