NOVI TRENDOVI

U potrazi ste za novom jaknom ili kaputom za jesen? Ovaj detalj će svaki komad učiniti luksuznijim

22.09.2020 u 14:39

Bionic
Reading

Iako su temperature još uvijek ljetne, kalendarska jesen samo što nije tu. Ako niste obnovili sezonsku garderobu ili je barem osvježili nekim novim komadom, modni znalci su uočili novi, zanimljiv trend koji se tiče ovratnika kaputa ili jakni. Ili da preciziramo - nedostatka istoga

Bez obzira što je globalna pandemija promijenila našu svakodnevicu te smo više no ikada uglavnom fokusirani na comfy komade ili sportsku odjeću koja je apsolutni hit, kaput ili jakna itekako su nam potrebni, osobito kad ulazimo u prijelazno razdoblje.

Kad je riječ o must have komadima u našoj jesenskoj osnovnoj kolekciji, jedan predmet koji je uvijek na vrhu liste prioriteta je kvalitetan kaput, a ove sezone ono što upada u oči su kaputi ili jakne koji nemaju ovratnik.

Detalj je to doista čini razliku pa su modeli bez ovratnika preplavili kolekcije mnogih popularnih brendova, a modni znalci se slažu kako je riječ o vrlo poželjnom modnom twistu koji će svaki outfit u trenu učiniti skupljim nego što jest.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💛

Objavu dijeli NNENNA (@nnennaechem)

Najbolja stvar kod ovog trenda je što se pojavljuje u bezbrojnim varijantama - pokriva sve, od kožnih kaputa do prošivenih jakni, preko tvida, denima...

Ni ne sumnjamo kako ćemo ovaj trend itekako viđati na gradskim ulicama u kombinaciji s npr. combat gležnjačama ili vječitim trapericama.

Mnogi su high street brendovi poput Manga ili Massima Duttija rado prigrlili ovaj trend koji će dominirati na gradskim ulicama.