MOŽE LI BOLJE?

U ovoj izazovnoj haljini pomela je konkurenciju

20.08.2015 u 10:03

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens, glumica i pjevačica koja se proslavila kao tinejdžerica u filmskom serijalu 'High School Musical', izgradila je prepoznatljiv stil odijevanja zbog čega je modni kritičari obožavaju

Slatka crnka pojavila se na dodjeli nagrada Industry Dance Awards u Hollywoodu u elegantnoj haljini boje senfa koja je savršeno naglasila njezinu tamnu put i egzotične crte lice.

U haljini otvorenih leđa s dubokim dekolteom i ukrašenoj kožnim remenima sa zakovicama, Vanessa je mamila poglede, a odličan look zaokružila je drevnim narukvicama i malim smeđim clutchem

Dugu kosu skupila je u elegantan rep, a sjajan make-up bio je točka na i ovog savršenog stajlinga 26-godišnje ljepotice.

Uz Emmu Stone, Lily Collins, Blake Lively i Taylor Swift, upravo se Vanessino ime spominje među najbolje odjevenim zvijezdama mlađe generacije.

Za sebe kaže da voli modu, ali da ne robuje trendovima.


Inače, glumica i pjevačica, koja se proslavila kao dobrica Gabriella u 'High School Musicalu', već je neko vrijeme u sretnoj vezi sa zgodnim Austinom Butlerom, kojeg smo mogli vidjeti u popularnoj seriji 'Carrieni dnevnici' o tinejdžerskim danima Carrie Bradshaw.