odjeća s porukom

U ormaru vam treba barem jedna bomber jakna, a ovaj model posebno je moćan

24.09.2023 u 09:52

  • +5

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Brojni pogledi bili su usmjereni na Hailey i Justina Biebera prilikom izlaska iz noćnog kluba u Los Angelesu. Očekivano, najviše pažnje privukao je još jedan njezin odličan stajling - s porukom

Ona u crnom od glave do pete, točnije maloj crnoj haljini, kratkoj i vrlo laskavoj, s kosom podignutom u visoku punđu i uz dodatak crne torbice i crnih salonki suptilno zaobljenih vrhova. On pak u 'nedjeljno uglađenom stajlingu' - par mokasinki Jimmyja Chooa, elegantna košulja i kapa Realtree okrenuta naopako.

Nema sumnje, dok su Hailey i Justin držeći se za ruke izlazili iz noćnog kluba The Nice Guy u LA-ju, privukli su sve poglede. Ona je i ovog puta pokazala besprijekoran stajling, no jedan modni komad posebno je privukao pažnju, tim više što je došao s većom porukom od one klasične, stilske.

Hailey je ženstveni stajling u crnom od glave do pete spojila s oversized bomber jaknom, a ona se dobro složila s torbicom Saint Laurenta prebačenom preko ramena.

Oni koji prate Bieberove znaju da se već dulje vrijeme nagađa da Hailey po pitanju Justinovih poslova u svoje ruke i u sve većoj mjeri preuzima ulogu u stilu Kris Jenner. Možda je upravo to razlog zbog kojeg se posljednjih nekoliko tjedana odlučila zaogrnuti nizom 'menadžerskih kostima': poput ovog stajlinga s moćnom malom crnom haljinom i bomber jaknom, a koji dolazi s porukom 'ja sam ovdje glavna'.

Njezina garderoba obično se vrti oko formule koju je uspostavila Maeve Reilly – topići, majice i tenisice Adidas Samba. No kada se nađe uz Justina, često nosi komade koji su oversized kroja te odišu dječačkim stilom, kao da sugerira da ih posuđuje iz njegove garderobe. Pri tome baš uvijek djeluje moćno i dominantno, a njezin posljednji stajling otkriva i da ćemo crnu bomber jaknu kao osnovu power dressinga rado imati u ormaru ove jeseni.

  • +9
Crne kožne bomber jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo