SLAVE 40. ROĐENDAN

U novoj kolekciji startasica i model koji se našao u Vogueu

06.04.2016 u 14:24

  • +13

Startas nova kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U godini u kojoj Startas slavi 40. godišnjicu od prvog proizvedenog para, na policama trgovina stigla je nova kolekcija startasica za proljeće/ljeto 2016.

Dva modela visokih startasica u sad već svima poznatom printu jednoroga te sedam modela niskog modela Startas i ove godine potpisuje dizajnerica Iva Spajić.

Upravo su se visoke svijetloroza startasice s motivom jednoroga početkom ove godine našle na stranicama američkoga Voguea. Omiljene startasice zablistale su u punom sjaju u Vogueovoj riči koja govori o povratku u djetinjstvo.

Cijena visokih startasica u nježnoj ružičastoj i plavoj nijansi, hit nijansama u 2016. prema najavama instituta Pantone, iznosi 199 kuna, a niske koštaju 179 kuna.

Najveći i najstariji proizvođač obuće Borovo svoju je proizvodnju smjestio u Vukovar još 1976., a gdje se ručno izrađuju popularne platnene tenisice Startas. Uz dugu tradiciju startasice osim dizajna krasi i izrada od prirodnih materijala i ručna izrada.

Atraktivne vizuale nove kampanje potpisuje Iva Spajić uz fotografkinju Saru Pukanić, a za styling je zaslužna Iva Gradišer.