TRENDI LOOK

U najpoželjnijoj nijansi ove sezone: Jelena Đoković plijenila pozornost u efektnoj haljini s hit detaljem

10.07.2022 u 19:44

Bionic
Reading

Lijepa Jelena Đoković, supruga tenisača Novaka Đokovića koji je pobijedio na ovogodišnjem Wimbledonu porazivši u uzbudljivom finalu Australca Nicka Kyrgiosa, s tribina je cijelo vrijeme bodrila svoga supruga

Srbin Novak Đoković pobjednik je trećeg teniskog Grand Slam turnira sezone Wimbledona nakon što je u finalu pobijedio Australca Nicka Kyrgiosa sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3). Đokoviću je to 21. Grand Slam naslov pri čemu sedmi osvojeni Wimbledon, a nakon pobjede prva mu je čestitala njegova Jelena s kojom ima dvoje djece.

Jelena je za ovu prigodu odabrala zanimljiv look u kojem nikako nije mogla proći nezapaženo.

Supruga proslavljenog tenisača izgledala je fantastično u haljini u jednoj od najpoželjnijih nijansi ove sezone - ružičastoj.

  • +3
Novak i Jelena Đoković Izvor: Profimedia / Autor: SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia

Riječ je o trendi kreaciji iznad koljena načinjenoj od teksturirane tkanine u svijetloružičastoj sorbet boji s puf rukavima i otvorenim leđima, kakve su ove sezone među najpopularnijima.

Efektnu haljinu potpisuje dizajnerica Cecilie Bahnsen, a zgodna Jelena kombinirala ju je sa šeširom.

Kosu je stilizirala u sitne uvojke, a ovaj je look upotpunila sunčanim naočalima.

Inače, poznati par danas ima još jedan dodatni razlog za slavlje. Naime, Jelena i Novak slave godišnjicu braka.

Prvo je Jelena na svom Instagram profilu objavila niz fotografija kako bi obilježila godišnjicu braka s Novakom.

'8 godina u braku ali imamo ipak samo 17 godina zajedno! Tinejdžeri!,' napisala je Jelena uz niz fotografija koje daju uvid i lijepe trenutke i avanture njihove dugogodišnje ljubavne priče. Fotografije, između ostalog, pokazuju još uvijek snažno zaljubljen par kako se grli i ljubi i provodi vrijeme sa svoje dvoje djece. Jedna fotografija prikazuje Đokovića kako podiže kćer 4-godišnju Taru dok Jelena i sin Stefan (7) poskakuju uokolo.

Novak joj je pak ljubav na društvenim mrežama uzvratio dirljivom objavom na svom Twitter profilu.

  • +4
Jelena i Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

'Sretna nam godišnjica braka. Hvala ti na ogromnoj ljubavi i podršci koju pružaš našoj obitelji. Prije 7 godina na Svetom Stefanu (sa malim Stefanom u trbuhu) započeli smo naše beskrajno obiteljsko putovanje. Volim te,' dirljivo je napisao Novak uz objavljene dvije fotografije koje prikazuju neke od najromantičnijih trenutaka para.