UPS!

U javnost procurila snimka seksa slavne glumice

05.09.2013 u 11:04

Bionic
Reading

Medije je obišla vijest kako je glumica Alyssa Milano najnovija holivudska zvijezda čija je snimka seksa dospjela u javnost, no čim je video počeo kružiti internetom postalo je jasno kako se Alyssa sa svima dobro našalila

'Procurila je moja snimka seksa, ne znam što reći. Objavit ću link videa kako bih pokušala kontrolirati situaciju', napisala je Alyssa na svom Twitter profilu na kojemu broji više od 2,5 milijuna fanova.

U skeču snimljenom za web stranicu Funny Or Die, Alyssa našla je vrlo zanimljiv način kojim će privući pažnju ljudi na eskalaciju nasilja na Bliskom istoku. Pokazujući draži u ružičastom grudnjaku i ljubičastoj čipkastoj potkošulji, Alyssa na početku videa odlazi u krevet sa zgodnim muškarcem u hotelsku sobu u Cabu, u Meksiku, te namješta kameru kako bi snimila 'akciju'.

No, suprotno očekivanjima gledatelja, kamera je usmjerena prema televizoru na kojemu se prikazuju vijesti o situaciji u Siriji dok je par vidljiv samo u kutu ogledala dobro skriven ispod plahti. Alyssa je inače aktivna UNCEF-ova ambasadorica te redovito na društvenim mrežama objavljuje vijesti lošem stanju u Siriji i promiče svijest i potporu za nevine žrtve.