ZGODNA DAKOTA

U haljini vrtoglavog dekoltea pomela konkurenciju

13.02.2015 u 10:42

Bionic
Reading

Dakota Johnson, 25-godišnja glumica slavnog prezimena koja je trenutačno u središtu pozornosti zahvaljujući ulozi studentice Anastasije Steele u ekranizaciji erotskog hita 'Pedeset nijansi sive', na londonskoj premijeri je mamila uzdahe u još jednoj vrlo smjeloj kreaciji

Nakon berlinske premijere, na kojoj je dobila brojne komplimente za jednostavnu Diorovu haljinu s impresivnim dekolteom, nova glumačka nada ne odustaje od ovog modnog trenda koji su oduševljeno prihvatile mnoge zvijezde poput Jennifer Aniston i Jennifer Lopez, poznatih po svojim prirodnim oblinama.

Za Dakotom, kćeri Dona Johnsona i Melanie Griffith, mnoge su se glave okrenule na londonskoj premijeri 'Pedeset nijansi sive' na Leicester Squareu. Mlada glumica nosila je upečatljivu bijelu haljinu Saint Laurenta s velikim dekolteom.

Zgođušna brineta ovu je seksi opravicu upotpunila srebrnim clutchem, cipelama na petu i njezinim zaštitnim znakom, tamnim ružem. Kosu posvijetljenu ombre pramenovima i ovoga puta je nosila raspuštenu, a mnogima je u oči upala i njezina tetovaža s izrekom na latinskom 'Acta non verba' (Djela, ne riječi). Glumica je otkrila da je zbog uloge Anastasije počela redovito vježbati i paziti na prehranu.

Film je režirala Sam Taylor-Johnson (47) prema erotskom bestseleru E. L. James prodanom u 70 milijuna primjeraka diljem svijeta, a neki kritičari zamjeraju filmu to što ima premalo seksa i golotinje.

Fatalnog Christiana glumi Jamie Dornan, a uskočio je umjesto plavokosog ljepotana Charlieja Hunnama, dobro poznatog fanovima serije 'Sinovi anarhije', koji se odmah povukao iz projekta.

Usprkos kritikama fanova knjige zbog odabira glumaca, redateljica je u ranijim intervjuima naglasila da se odmah odlučila za Dakotu.