ZVIJEZDA CRVENOG TEPIHA

U crnom od glave do pete: Slavna Njemica očitala modnu lekciju iz elegancije

24.04.2019 u 11:08

Bionic
Reading

Svojim stilom odijevanja 42- godišnja njemačka glumica Diane Kruger zavrijedila je titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu, a na zabavi luksuznog brenda Bulgari u sklopu filmskog festivala Tribeca ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju

Zvijezda Tarantinovog filma 'Nemilosrdni gadovi', Diane Kruger, odlučila je podržati premijeru dva kratka filma u režiji filmašica Ro Harver i Savanah Leaf prikazanih na novom izdanju filmskog festivala Tribeca.

Predstavljanje kratkih filmova u New Yorku rezultat je višegodišnjeg partnerstva Tribece i luksuznog talijanskog brenda Bulgari kojima je cilj predstavljanje 'izvanrednih žena koje ruše granice i razbijaju kulturne norme'.

Navedenim povodom ova slavna Nijemica, koja je u studenom prošle godine po prvi put postala majka djevojčice čije je ime još nepoznanica, zablistala je u crnoj odjevnoj kombinaciji kojom je dominirao zanimljiv model topa od plisirane tkanine.

  • +4
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuti top na jedno rame otkrivao je značajan dio struka, a Diane ga je nosila uz klasičan model crnih hlača visokog struka.

Kao posebna gošća događanja u organizaciji festivala Tribeca i luksuznog talijanskog brenda, 42- godišnja Nijemica svoje novo svečano izdanje očekivano je istaknula dodacima s potpisom Bulgari poput skupocjene ogrlice i crne pismo torbe s detaljem zlatne kopče u obliku glave zmije.

S američkim glumcem Normanom Reedusom, Diane Kruger u studenom prošle godine dočekala je svoje prvo dijete. Njezina kćer drugo je dijete zvijezde serije 'Živi mrtvaci', Normana Reedusa, koji iz braka sa supermodelom Helenom Christensen ima 19- godišnjeg sina Mingusa.